MENÜ

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

28 Nisan Cumartesi İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

İZMİR'DE CAZİP PROGRAM...

1.AYAK: Altılı ganyana dahil iki Şartlı-1 koşu zor olan programı çok daha zorlu kıldığı günde, siz kıymetli dostlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya gayret göstereceğim. Engizek, Bilgisoy ve Binbay gibi isimlerin de anneden kardeşi olan Uçanbey temsilcisi ÖZMİHRACE ikinci anneden Embirhan ve Cömerkan gibi isimler birinci anneden ise Cukka ve Serdümen gibi isimlerin anne kardeşi olan KARAMIH aynı zamanda grubun en pişkin taylarından biri olup günün ilk ayağın en iddialı taylarından biridir. Yarış hayatı süresince çim pistte elde ettiği birinciliklerle bildiğimiz Katı Fırtınası yavrusu HATİPHAN en az kendisi kadar hazır ekürisiyle birlikte BERKAY ve Şanlıurfa’dan kalkıp İzmir’lere kadar gelen, aynı zamanda idmanlarında da birlikte çalıştığı jokeyi Mahmut Ünlü idaresinde piste çıkacak olan MECİT zorlu başlangıcın bir diğer şanslı tayıdır. DEMAN OĞLU ve DOĞANŞEHİR BEYİ bu ayağın sigortalarıdır.

2.AYAK: Henüz yarış hayatının ilk tek deneyiminde 1200 mesafesinde piste çıkarken kendisinde çok daha tecrübeli rakiplerin yanında, baştan sona kadar yarışı ön tarafta kabullenen ÜNLÜOĞLU son bir aksiyonla üçüncülüğü kaybetmiş ancak o gün göstermiş olduğu etkili performansla benim nazarımda en az birinci kadar başarılı olmuştu. Bugün rakibi olarak gördüğüm isimlerden 7 kg daha hafif sıkletiyle piste çıkacak olmak gibi çok ciddi bir avantajı bulunan tay zorlu yarış programında riskli de olsa günün limanı olarak öneriyorum.

3.AYAK: Bu yılın flaş jokeyi, yükselen değer Nevzat Avcı kantarmasında bir başka koşan DEMİRRIFLI ve alışılagelmişin dışında bir biniciyle start aldığı koşuda aylar sonra etkisiz kalan GEÇİT YOK yeniden uyumlu jokeyiyle olan birlikteliğinde tekrar çıkışa geçen isim olabilir. Bu pist ve mesafenin istikrarlısı SKYNET yarışa tempo verecek isimlerin çokluğunda SİDELİ ve bomboş kilosuyla BİNGÖLLÜM arasındaki mücadele birinciyi belirler.

4.AYAK: Bölünen Şartlı-1 Koşunun bu ayağında; MAVİZAFİR, AYDURU ve CENGİZEFE hazırlık olarak rakiplerinin çok daha önünde gözken taylar. Bu tayların yarış hazırlıklarının hakkını verememeleri halinde ise devreye; UĞANBİKE ve GÜRDEMİRKIZ girer.

5.AYAK: Grup-2 Mohaç Koşusunda sert rakiplere çarpılan REİSOĞLU bu rakipler yanında tartışmasız en şanslı isim olur. Vermiş olduğu araya rağmen yarış hazırlıkları bu mesafe için yeterli olan BOYLAM ve müthiş formuyla arka arkaya kazanmaya devam eden GÜLŞEKER favoriye en ciddi rakiplerdir. Yine aradan çıkacak isimlerden biri olup, kalitesiyle ZAMANA KARŞI ve starttan çok geç çıktığı son yarışı ölçü alınmaması gereken MADAM ELLİ sürprizde değerlendirilmelidir.

6.AYAK: Düzlüğü çok gerilerde döndüğü koşu, son metrelerdeki etkili sprintiyle üçüncülük elde ettiği yarışı ile takibime giren MAVİŞ en dış start dezavantajına rağmen favorimdir. Kuponlarını son ayağa getirmek isteyen yarışseverlerimiz bu ismi risk edebilirler. Bu ismin rakipleri ise; PRETTY DUCHESS, POSSIONIS ve OKANDE olur.

10-6-8-1-7-3-4///10///9-11-5-1-10///6-8-2-12-10///1-2-8-6-9///5-7-4-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ