MENÜ

Kadıköy'de birlik günü

Sarı-lacivertli taraftarlar tatil edilen Beşiktaş maçı sonrası tribünleri doldurdu, birlik oldu. Antalyaspor karşısında Fenerbahçe seyircisinin desteğini arkasına alırken taraftarlar futbolcuları tek tek tribüne çağırdı.

Kadıköy'de birlik günü

Fenerbahçe, olaylı Beşiktaş maçından sadece 4 gün sonra evinde Antalyaspor’u konuk etti. Tatil edilen kupa derbisi sonrası taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Antalyaspor karşılaşmasına özel önem verdi. Futbolculara destek olan taraftarlar, yaşanan sıkıntının ardından da birlik mesajı verdi.

Büyük destek

Özellikle kale arkası tribünlerinde doluluk oranı yüksekti. Maçın başlamasına 2 saat kala stada giriş yapan taraftarlar, futbolcuların sahaya çıkmasıyla beraber tezahüratlar ve alkışlarla desteklerini hissettirdi. Maç boyu da sarı-lacivertli oyunculara sürekli destek olundu.

Kupada yaşanan üzüntü ve sıkıntıların ardından Fenerbahçe, lig karşılaşmasında bütünlük oluşturdu. Maç öncesinde de futbolcular takım halinde ve tek tek olarak tribünlere çağrıldı, alkışlandı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ