MENÜ

Konyaspor - Kasımpaşa ( CANLI )

Süper Lig'de 30. hafta maçında Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa 3 puan mücadelesi veriyor. Düşmeme mücadelesi veren Konyaspor'da tek hedef galibiyet. Peki, Konyaspor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Konyaspor - Kasımpaşa ( CANLI )

Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında bugün karşı karşıya geliyor. 29 haftada 29 puan toplayan Konyaspor Kasımpaşa'yı taraftarın da desteği ile yenerek düşme hattından kurtulmak istiyor. 3 haftadır içerde ve dışarda kazanan Kasımpaşa ise bu seriyi Konyaspor deplasmanında devam ettirmek istiyor.

Konyaspor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetiyor. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

KONYASPOR - KASIMPAŞA CANLI

İKİ TAKIMIN 11'LERİ...

Konyaspor: Serkan, Moke, Ali, Selim, Ferhat, Jonsson, Fofana, Milosevic, Mehdi, Volkan Şen, Eto'o

Kasımpaşa: Eray, Popov, Veysel, Omeruo, Veigneau, Sadiku, Pavelka, İlhan, Mensah, Trezeguet, Diagne

Süper Lig'de kritik bir konumda bulunan Atiker Konyaspor 29 maçta 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyeti bulunuyor. Konyaspor 29 puanla 17. sırada bulunuyor.

Son dönemde formda bir performans sergileyen Kasımpaşa, ligde son 3 haftada 9 puan topladı. Teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki lacivert-beyazlılar, haftaya 40 puanla 9. sırada girdi.

Kasımpaşa ile Atiker Konyaspor arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı lacivert-beyazlılar 2-1 kazanmıştı.


Haberin Devamı
YORUM YAZ