MENÜ

Sinan Gümüş'ün performansı giderek artıyor

Sinan Gümüş... 70. dakikada oyuna girdi, 12 dakika sonra Galatasaray’a galibiyeti getirdi. Başarılı futbolcu, ligde oynanan son 7 karşılaşmada 4 gole katkıda bulundu.

Sinan Gümüş'ün performansı giderek artıyor

Galatasaray’ın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 3-2 yendiği maçta Sinan Gümüş, 82. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi. Sinan Gümüş’ün Sarı-Kırmızılılar’ı ipten aldığı tek maç bu değil. 24 yaşındaki futbolcu, 25. hafta oynanan Konyaspor maçında oyuna sonradan girmiş, 1-1 devam eden karşılaşmanın galibiyet sayısını atarak, çok önemli bir 3 puan kazandırmıştı.

Galatasaray, dün Aytemiz Alanyaspor karşısında 2-0 önde götürdüğü maçın 22. ve 60. dakikalarında yediği gollerle adeta şoka girdi. Teknik direktör Fatih Terim, bu duruma el atarak, 70. dakikada Garry Rodrigues’in yerine Sinan Gümüş’ü oyuna dahil etti. Sinan oyuna girer girmez, Alanya savunmasını yıprattı. Başarılı oyuncu, 82. dakikada Mariano’nun müthiş asistini müthiş bir vuruşla, topun ağlara gitmesini, aynı zamanda da çok önemli 3 puanın kazanılmasında büyük rol oynadı.

‘Mahcup etmedim’

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sinan Gümüş, “Hem Konya hem de bugün (dün) attığım gol çok önemliydi. Çarşamba günü kupadan elendik, çok üzücüydü ama daha üzücü olan, takımın performansıydı. Futbolda öyle bir şey var ki, 3 gün sonra yeni bir şans elde edebiliyorsun. Futbolda şöyle bir şey var; size yeni bir şans tanıyor. Bugün (dün) de iyi başladık. 2-2’den sonra bayağı zorladık. Fatih hoca beni yanına çağırdı. ‘Sana bir şans veriyorum, bunu değerlendir’ dedi. Ben de hocamı mahcup etmedim. Önemli olan oyuna girdikten sonra etki sağlamaktı” dedi.

Alanyaspor-Galatasaray maçına Hasan Şaş damgası

Haberin Devamı
YORUM YAZ