MENÜ

Fenerbahçe tribünleri isyanda: Bizden değildir!

Fenerbahçe taraftarı, Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylar sebebiyet veren şahıslara tepkili. Taraftarlar konuya ilişkin tepkilerini “Özellikle derbi maçlarda insanlar takımlarının renklerinde giyinir, forması yoksa en azından boynuna bir atkı atar ama bunların Fenerbahçeli olduğunu gösteren tek bir materyal yok” ifadeleriyle gösterdiler.

Fenerbahçe tribünleri isyanda: Bizden değildir!

Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda 8 yıldır her maçı takip eden bir gazeteci olarak en sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim: Kadıköy'de yaşananlar normal değildi... Statta olmayanlar için yaşananları aktaralım; Beşiktaş'ın kazandığı her kornerde, dört korner bayrağının bulunduğu köşelerden düzenli olarak madde yağdı. Kaptanlar ve Aykut Kocaman'ın tribünlere gidip 'yapmayın' demesine, hatta Fenerbahçe taraftarının bu kişilere tepki göstermesine rağmen yabancı maddeler atılmaya devam etti.

GERÇEK TARAFTAR İSYAN ETTİ

Dört korner direği çevresinde maçı izleyen taraftarların anlattıkları ise şöyle:

Derbilerde insanlar takımına aidiyetini göstermek için en azından atkıyla maça gelir. Ama bunların Fenerbahçeli olduğunu gösteren tek bir emare bile yoktu!
Dört korner bayrağı çevresine sanki bilinçli şekilde 24-30 yaşları arasında "atış mangaları" yerleştirilmişti. Volkan'ın, Aykut Hoca'nın ricasına rağmen atmaya devam ettiler. Grup liderleri yanlarına gidip uyardı, bu bile onları durduramadı.
Fenerbahçe üzerinden kaos peşinde koşanlar amacına ulaşmamalı. Federasyon kararını verirken bunu değerlendirmeli.

Kaynak: Sabah

Volkan Demirel kahroldu


İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şenol Güneş arasında konuşulanlar...


Koridorda söz düellosu

Haberin Devamı
YORUM YAZ