MENÜ

Samet Aybaba: Kazanırız, kaybederiz ama biz iyi takımız

Sivasspor teknik direktörü Samet Aybaba, 2-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Samet Aybaba: Kazanırız, kaybederiz ama biz iyi takımız

Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. İlk 6 hedefi bulunan Yiğidolar, kaybedilen bu 3 puanla 41 puanda kaldı. Sivasspor teknik direktörü Samet Aybaba, maç sonrası karşılaşmayı değerlendirirken, ''Bu takım Süper Lig'in en düşük bütçeli takımı. Islıklanacak bir takım değil. Kazanırız, kaybederiz ama biz iyi takımız'' dedi.

Aybaba'nın açıklamaları şu şekilde:

"Daha önceki maçlardaki performanslarımıza yaklaştık. Hatta daha fazla pozisyon bulduk. Böyle takımlara karşı oynarken bu pozisyonları değerlendireceksiniz."

'Taraftarın ders çıkarması lazım'

"En çok dersi taraftar çıkaracak. Böyle davranmaları sonrasında bu takım nerelere gitti, döndü. İçeride çok sıkıntı var, yaşadığımız çok şey var. Çok zor gelinen bir yer burası. Sivas'ın kendi oyuncusunu ıslıklamaması lazım. Eğer ikinci yarıda golleri atsaydı, alkışı kabul etmezdi Bifouma..."

'Kazanırız, kaybederiz ama biz iyi takımız'

"Bu takım Süper Lig'in en düşük bütçeli takımı. Islıklanacak bir takım değil. Sahip çıkmak lazım, desteklemek lazım. Kazanırız, kaybederiz ama biz iyi takımız."

Ahmet Çakar'dan olay Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe yorumu!


(ÖZET) Sivasspor-Fenerbahçe maç sonucu:1-2


"Süper Lig tecrübesi olan oyuncumuz bile yok, doğru düzgün. Her türlü eleştiriyi kabul ediyoruz ama Sivasspor seyircisi kendi oyuncusunu ıslıklamamalı. Kendi takımını ıslıklamamalı. Bu takımın geldiği yer çok önemlidir. Nereden geldiklerini biliyorlar, oraya gidince tekrar gelmek çok zor. Bu kadar mücadele edip, bir şeyleri iyi yapmış bir takıma hep birlikte sahip çıkacağız ki önümüzdeki maçlarda buraya yakışır bir şeyler yapsın. Böyle yaparsak teker teker oyuncularımız ve zaman içerisinde de takımımızı kaybederiz."

"Biz bu oyuncularla her gün yaşıyoruz. Sosyal medyadaki arkadaşlar da sosyal medyada yaşıyor. Uyuşamıyoruz bir türlü, onlar orada biz burada anlaşamıyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ