MENÜ

David Blatt: "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

7DAYS EuroCup'ın final serisinde Lokomotiv Kuban'ı 2-0 geçerek şampiyonluğa ulaşan Darüşşafaka'da koç David Blatt, maç sonu açıklamalarda bulundu.

David Blatt: "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

7DAYS EuroCup'ta Lokomotiv Kuban'ı 67-59 mağlup ederek final serisini 2-0 ile alan ve EuroCup şampiyonluğuna ulaşan Darüşşafaka'da koç David Blatt, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sezon boyunca sergiledikleri performansa değinen Blatt, "Sezon içinde Wilbekin'i kaybettik ve o yokken bazı maçlar kaybettik ama yine de sezon genelinde iyi iş çıkardık. Finallere geldiğinizde en iyi durumdaki takım daha büyük favori. Kariyerim boyunca çok şanslıydım ve gerçekten bu şampiyonluk benim için çok özel. Oyuncularımla çok gurur duyuyorum. Gerçekten kendilerini adadılar ve burada kendi kimliğimiz ile kazandık." dedi.

Ivkovic ile birlikte hem EuroLeague, hem EuroCup şampiyonluğu kazanan ikinci koç olması üzerine gelen soruyu da cevaplayan Blatt, "Ivkovic ile aynı cümlede anılmak bile benim için büyük gurur. Gurur duysam da bugün işin tamamını oyuncularım yaptı. Onlar, gerçekten Daçka tarihinin bir parçası oldular. Ben çok gururluyum." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ