MENÜ

ZULA Dünya Kupası'na Son Bir Gün

Dünyanın farklı bölgelerinden, en iyi Zula oynayan 34 e-sporcuya ev sahipliği yapacak Zula Dünya Kupası, 6-7 Nisan’da İstanbul Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek.

ZULA Dünya Kupası'na Son Bir Gün

Wirecard ana sponsorluğunda düzenlenen Zula Dünya Kupası, Türkiye, Brezilya, İtalya, Norveç, Polonya ve İsveç olmak üzere altı ülkeden, toplamda 34 e-sporcunun yer aldığı altı takımın katılımıyla gerçekleşecek. 7 Nisan Cumartesi günü İstanbul Point Hotel Barbaros’ta düzenlenecek Kupa finalini tüm e-sporseverler gelip, ücretsiz olarak izleyebilecekler. Takip ettikleri e-sporcuları yakından görme imkanına sahip olacak e-spor severler, Kupa heyecanına ortak olacaklar. Finalin ardından, Zula Dünya Kupası’nın en iyileri 100bin Dolarlık para ödülünün de sahibi olacak.

InGame Group tarafından yaratılan, yüzde 100 Türk yapımı ilk ve tek MMOFPS oyunu Zula, dünya genelinde 11 dilde, 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor. 2 milyondan fazla takipçiyle sosyal medyada da büyük bir etkiye sahip Zula’nın her gün 5 bin adet videosu dünya çapında oyuncular tarafından YouTube’a yükleniyor ve bu içerikler de ayda 20 milyonun üzerinde izleniyor. Dünyada gittikçe daha fazla izleyici tarafından takip edilen e-spor alanında büyük başarı gösteren Zula’nın Dünya Kupası’nın İstanbul’da yapılıyor olması Türkiye’nin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor. www.zulaoyun.com adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Zula Nedir?


Türk mühendis ve tasarımcılardan oluşan InGame tarafından geliştirilen Zula’nın arkadaş ofisinden küçük bir odada başlayan hikayesi bugün, 100’den fazla ülkede, 11 dilde 10 milyonun üzerinde e-sporsever tarafından oynan bir başarı öyküsüne dönüştü.. Türk Mühendis ve tasarımcılar tarafından tasarlanan Zula’nın karakterlerinin Türk geliştiricilerin elinden çıkması ve haritaların genellikle Türkiye coğrafyasının kültürünü yansıtması, oyuncuların kendilerini oyuna daha yakın hissetmelerini sağlıyor. Haritalarda Üsküdar, Trabzon, Uzungöl, Safranbolu, Çanakkale gibi bilinen yerler bulunurken, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs’ta kutlamalar, Ramazan boyunca sahur – iftar hatırlatmaları, mahya ve tanıtımlar, bayramda torpiller, zillere basıp kaçan çocuklar gibi içerikler oyuncular tarafından ilgiyle karşılanıyor. Zula’yı rakiplerinden ayıran özelliklerinden biri de oyunun hilesiz olması. Sürekli yenilenen içeriğin yanı sıra oyunda, ortalama her ay büyük bir güncelleme yapılıyor. Zula bu sektörde çalışmak isteyenlere için, aynı zamanda model olma özelliği taşıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ