MENÜ

Oğuzhan'ın aklı İngiltere'de

Beşiktaş'ın kaptanı, Cenk Tosun gibi sezon sonu İngiltere Premier Lig'e gitmeye çok sıcak bakıyor.

Oğuzhan'ın aklı İngiltere'de

Siyah-beyazlılar sözleşmesi yenilenen yıldız futbolcu için pazarlıkları 20 milyon eurodan başlatacak. Avrupalı büyük bir kulüpten teklif alırsa Beşiktaş’a para kazandırarak ayrılmak için yönetimden izin isteyecek olan Oğuzhan Özyakup aksi halde en az 1 sezon daha takımda kalacak.

Beşiktaş, kaptan Oğuzhan Özyakup’u kolay bırakmayacak. Adı şimdiden birçok kulüple anılmaya başlayan yetenekli futbolcu için sezon sonu söz konusu Avrupalı kulüplerle transfer görüşmesi yapacak olan siyah-beyazlılar pazarlığı 20 milyon eurodan başlatacak.

Sezon sonu serbest kalmaması için Oğuzhan’la yeni sözleşme imzaladığı öğrenilen siyah-beyazlı yönetim, istenilen rakamlara ulaşılmaması halinde ise Oğuzhan’ı önümüzdeki sezon da kadroda tutacak. Yönetimle yaptığı görüşmede “Beşiktaş’ın kaptanı olarak bu kulüpten bedava gitmeyeceğim” diyerek bu konuda garanti veren Oğuzhan Özyakup’un transfer görüşmelerinde bonservisi konusunda ise yönetimden kolaylık istediği ortaya çıktı.

Sözleşmesinde özel bir çıkış maddesi bulunan yıldız oyuncunun Sevilla, Roma, Atletico Madrid, Napoli ve Monaco’dan teklif alması halinde ise 11 milyon euro bonservisle bu kulüplere gidebileceği ileri sürüldü.Cenk Tosun gibi İngiltere Ligi’nde gitmeyi çok isteyen kaptanın, üst düzey takımlar dışında başka kulüplere gitmeyi sıcak bakmadığı öğrenildi. Oğuzhan’ın aynı zamanda Türkiye’de Beşiktaş dışında başka bir takımın formasını giymek istemediği de bildirildi.

Atiba beklemede
Oğuzhan dışında sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Atiba’nın durumunu değerlendirecek olan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncunun performansına göre sezon sonu bir karar verecek.

Şampiyon olunması durumunda 35 yaşındaki Kanadalı oyuncu ile bir sene daha sözleşme uzatmaya sıcak bakan siyah-beyazlı kulüp, kalan haftalarda tecrübeli oyuncunun performansını sürekli mercek altında tutacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ