MENÜ

Sevilla-Barcelona maç sonucu: 2-2

İspanya La Liga'nın 30. hafta mücadelesinde Barcelona deplasmanda Sevilla'nın konuğu oldu. Maçta 2-0 geriye düşen Katalan ekibi, yıldız oyuncuları Suarez ve Lionel Messi'nin golleriyle 2-2 beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Barcelona'nın ligdeki yenilgisizliği devam etti.

Sevilla-Barcelona maç sonucu: 2-2

İspanya La Liga'nın 30. hafta mücadelesinde Sevilla kendi sahasında lider Barcelona'yı ağırladı.

Mücadelenin ilk yarısında etkili olan ekip ev sahibi Sevilla'ydı. 36. dakikada Vazquez takımını 1-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Soyunma odasında yine baskılı gelen taraf Sevilla oldu ve 50. dakika Muriel takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. Bu golün ardından Barcelona'da teknik adam Ernesto Valverde dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'yi Dembele'nin yerine oyuna aldı.

Bu dakikadan sonra maçın rengi değişti. Ataklarını sıklaştıran Katalan ekibi aradığı golü 88'de Luis Suarez ayağından buldu.

Bu golün hemen bir dakika sonrası 89'da Lionel Messi sahneye çıktı ve skoru 2-2'ye getirdi. Ramon Sanchez Pizjuan'da taraftarlar bu golün ardından derni bir sessizliğe gömüldü. Mücadelede başka gol olmayınca 2-2'lik beraberlik hem maçın sonucu olurken aynı zamanda bu sezon Barcelona'nın ligdeki yenilmezlik serisi devam etti.

Alınan bu sonuçla Barcelona puanını 76, Sevilla 46 puan yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ