MENÜ

Fatih Terim: Kazanmak yetmez fark istiyorum

Fatih Terim, 16 maçtır ligde büyükleri yenemeyen Aslan’ın talihini değiştirmeye kararlı. Fatih hoca, son taktik toplantısında, “Arkamızda müthiş bir taraftar desteği olacak. Hem kazanmalı hem de farka gitmeliyiz” diye konuştu.

Fatih Terim: Kazanmak yetmez fark istiyorum


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımını zirvede tutmaya kararlı. Tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularıyla yaptığı son taktik toplantıda, kesinlikle hücum oynayacaklarını belirterek, “Lidere yakışır bir futbol ortaya koymalıyız. Bu maçı kazanmak sadece 3 puan anlamına gelmiyor. Rakiplerimiz üzerinde bir baskı kuracağız. Bu yüzden atabildiğimiz kadar atmalı, hem kazanmalı hem de farka gitmeliyiz. Arkamızda müthiş bir taraftar desteği olacak. Başarmak için elimizde tüm imkanlar mevcut” ifadelerini kullandı. Hafta boyunca Trabzon’u analiz eden Fatih hoca, hücum planı için de mevcut sisteme birkaç dokunuş yaptı.

Puan farkı kaç oldu? İşte Süper Lig puan durumu

İkinci forvet Belhanda

Terim, özellikle Belhanda’nın Gomis’e yakın oynamasını istiyor. Böylece Fransız forvet ceza sahası çevresinde yalnız kalmayacak. Kanatlardan Rodrigues ve Feghouli de bu ikiliyi sürekli olarak besleyecek. Beklerde görev yapacak Nagatomo ve Mariano’dan da sürekli hocuma destek vermeleri bekleniyor.

Galatasaray-Trabzonspor derbisinde Gomis-Burak Yılmaz kapışması

Haberin Devamı
YORUM YAZ