MENÜ

Ricardo Quaresma şov!

Beşiktaş’ın yıldızı Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı’na hayat vermeye devam ediyor. 34 yaşındaki kanat oyuncusu, önceki akşam 61. dakikada dahil olduğu Mısır mücadelesinde Cristiano Ronaldo’ya 2 asist yapıp zaferin mimarı oldu. Maç sonunda Quaresma’ya övgü yağdı.

Ricardo Quaresma şov!

Beşiktaş formasıyla bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla fark yaratan Ricardo Quaresma, ülkesiyle de şov yapmaya devam ediyor. Portekiz’in önceki akşam Mısır’la oynadığı hazırlık mücadelesine yedek kulübesinden başlayan 34 yaşındaki kanat oyuncusu, takımının Mohamed Salah’ın sayısıyla geriye düşmesinin ardından 61. dakikada maça dahil oldu. Sahaya ayak basmasının ardından Portekiz’in hücum hattını hareketlendiren Quaresma, mücadelenin uzatma dakikalarında yaptığı 2 asistle 2-1’lik galibiyetin en önemli iki mimarından birisi oldu. Takımın Real Madrid’li yıldızı Cristiano Ronaldo, Quaresma’nın paslarını boş geçmeyip kaydettiği 2 golle takımına galibiyeti getirmeyi başardı. Maçın ardından Portekiz basını, Quaresma için, “Kahraman” yakıştırmaları yaptı.

‘Takımıma yardım ettim’

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ricardo Quaresma, çok mutlu olduğunu söyledi. Portekiz basınına konuşan Quaresma, “Mısır karşısında ben sadece işimi yaptım. Takımıma yardım etmeye çalıştım. Bunu başardığım için mutluyum. Biz, takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Umarım Dünya Kupası’na kadar kayıpsız giderek kupaya moralli başlarız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde

Haberin Devamı
YORUM YAZ