MENÜ

Şükran Ovalı güldü Asena Atalay ağladı

Şükran Ovalı ikizlerinin kız olacağını duyurdu. Caner'un mutluluk haberleriyle kahrolan Asena Atalay da 'dinlenmek istediğini söyleyerek' programı bıraktı. Onun yerine Çağla Şikel getirildi.

Şükran Ovalı güldü Asena Atalay ağladı

Caner Erkin'le Şükran Ovalı çiftinden dün güzel haber geldi. İddiaya göre, 3 buçuk aylık hamile olan Şükran Ovalı yakın çevresene kız bebek beklediklerini dile getirdi. Erkin'in Beykoz’daki villasında bebek odası için 100 bin liraya tadilat yapmaya başladığı da öğrenilmişti.

KAPRİSLERİYLE EKİBİ BIKTIRDI

Caner'den Çınar adında bir oğlu olan ve halen daha velayet davası süren Asena Atalay ise kahroldu. Şükran Ovalı'dan gelen her iyi haber karşısında kıskançlığını bir şekilde belli eden Asena Atalay bu kez de sunuculuğunu yaptığı televizyon programından ayrıldığını açıkladı. “Başka projelerde yeniden buluşabilmek adına veda ediyorum” diyen Asena Atalay’ın program ekibiyle yollarını neden ayırdığı merak konusu oldu. İki farklı iddia ortaya atıldı; biri Asena'nın kaprisleriyle ekibi bıktırdığı, diğeriyse zor günleri atlatmak için bir süre inzivaya çekilmek istediği…

'YUVADAN UÇTU' MESAJI

Yapımcı Timuçin Güner, sosyal medya hesabından “Asena'nın merhametli ve çok güzel bir kalbi var. Ne kaprisi vardır, ne şımarıklığı… Başka işler yapmak istedi şimdilik yuvadan uçtu” ifadelerini kullandı. Asena'nın programı bırakma kararı aldıktan sonra gözyaşlarına boğulduğu iddia edildi

YERİNE ÇAĞLA GELDİ

Asena Atalay’ın yerine Çağla Şikel’ın geleceği açıklandı. Bunu duyan Demet Akalın, sosyal medya hesabından Çağla Şikel’in fotoğrafını paylaşıp, “Dünyanın alınmış en iyi kararı oh be pazarları magazin alacağız. Hayırlı olsun büyük kanala Çağla Şikel yakışırdı” notunu paylaştı. (Güneş)

Haberin Devamı
YORUM YAZ