MENÜ

Erman Toroğlu'ndan Güneş'e: Al dinlendi futbolcuların!

Eski futbolcu ve hakem Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Başakşehir karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyetin faturasını Şenol Güneş'e çıkardı.

Erman Toroğlu'ndan Güneş'e: Al dinlendi futbolcuların!

Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir, Beşiktaş'ı 1-0'la geçerek lig lideri Galatasaray'la arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Karşılaşmayı A Spor canlı yayınında değerlendiren Erman Toroğlu, Şenol Güneş'i eleştirdi.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Beşiktaş'ın Bayern Münih'e 3-1 yenildiği maçta birçok as oyuncusunu dinlendiren Şenol Güneş'i eleştiren Erman Toroğlu bunun bir işe yaramadığını söyledi ve "Al dinlendi futbolcuların. 8 tane futbolcunu oynatmadın. Alman, ilk maçtaki 8 adamını geliyor burdaki maçta da oynatıyor, sen 8 adamı değiştiriyorsun. Ya biraz rakibine saygı göster. Kendi topçuna saygı göster. Beşiktaş - Bayern Müih maçını dünya seyrediyor. O topçular da bu maçlar için hazırlanıyor. Geçen biriyle konuştum. Azerbaycan'dan arkadaşı gelmiş. Arkadaşı ilk 11 listesini bir görmüş, 'Mustafa Pektemek'i mi seyredeceğim ya!' demiş gitmemiş. Bak isim veriyorum. Arkadaşlar biraz saygı gösterin. Bayern Münih'e karşı bu takımı bu futbolcular getirdi. O zaman onları oynatın. Al dinlendirdin işte topçularını. Yok öyle hikaye abi! Beşiktaş seyrcisi çok tepkili. Adamlar bir kişi eksildi yine de tutturamadık diyorlar. Seyirci görüyor abi seyirci aptal değil ki. Takımda ne disiplin var, ne başı belli, ne arkası belli, seyirci de bunu görüyor. Beşiktaşlı futbolcular Bayern Münih maçını bekliyorlardı. Onları motive eden oydu. 8 tanesi oynamayınca illet olmuşlar. Ben olsam illet olurum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ