MENÜ

Şenol Güneş: Mağlubiyeti hak ettik

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kaybedilen Medipol Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Mağlubiyeti hak ettik

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle:

Bugün zaten futbol adına bütün yanlışları yaptık. Oyuna kötü başladık. Savunmada kalmamıza rağmen rakibe şanslar verdik. Çok kolay top kaybı yaptık. Üretken olamadık. 2. yarı daha iyi başlamamıza rağmen, rakip 10 kişi kalmasına rağmen pozisyon bulamadık. Rakibimiz daha çok istedi. Mağlubiyeti hak ettik. Büyük bir şans yakalamıştık ve bunu kullanmak istedik ama olmadı.

Hiçbir oyuncumuz beklediğimiz gibi oynamadı. Takım olarak kaybettik. Oyuncuları tek tek söylemek doğru değil. Sorumluluk tamamen bize ait. Bugün itibariyla, en kötü halimizle bile berabere kalabilirdik ama mağlubiyetle ayrıldık. Baktığınız zaman şaşkınlığa uğruyorsunuz. Şu anda saha sonuçları ne olursa olsun, tek tek bakıp devam etmek zorundayız. İleride şampiyon da olsak, bugün bizim için doğru olmayan bir maçtı.

Diğer takımlardan çok, bizim aldığımız sonuçlar çok önemli. Bugün kazanabilseydik, çok önemli bir avantajı elde edecektik.

Şampiyonluk şansıyla ilgili bir yorum yapamam. Kamuoyunun yapacağı yorumlar bunlar. Futbol oynamadan sonuç alınmıyor.

Trabzonspor maçıyla bugünkü maç çok farklı. Bugün çok hata yaptık. Bu şekilde top oynarsak, ne işimiz var yukarılarda. Bugünkü durumun tarifi yok. Hepsi kötü olunca, diyecek de bir şey olmuyor.

Ortada anlatılacak bir oyun yok. Ne anlatayım size. O kadar hata yaptık ki, bugün itibariyla hiçbir şeyi doğru yapmadık.

Haberin Devamı
YORUM YAZ