MENÜ

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

16 Mart Cuma Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

BLACK WASP KOLAY KAZANIR...

1.AYAK: Yaklaşık 20 Metre kadar geç başladığı koşuyu sadece boy farkla ikincilikle tamamlarken çok kötü start çıkışının kurbanı olan SHANGHAIS GIRL aynı sorunu yinelemezse bu yılın yükselen değeri Tolga Yıldız idaresinde çıkacağı pistten çok kolay bir birincilikle ayrılabilir. Geçen sene İzmir çim ve kum pistinde yaptığı etkili yarışlarla bildiğimiz CRACKER BABY iki aylık ara sonrası bir yarış görmenin avantajıyla geleceği koşunun şanslı isimlerinden biri olur. Baba kan hattı itibariyle kısa mesafelerde daha etkili olacağına inandığım KRANJSKA GORA birinciyle arasında 20 salise farkla dördüncü kaldığı yarışı sonrası FREE POWER İstanbul maceralarından hayal kırıklıkları ile ayrılırken Bursa ve Kocaeli pistlerinde boşu olmayan ELAZIĞ GÜZELİ ve ekürisiyle birlikte DEEP LOVE sırasıyla favorinin rakipleri olacak taylardır.

2.AYAK: Genel planlamanın cazip isimlerinden biri olduğu koşuda ön planda önerdiğim YEŞİLLİ BEY birinciyle arasında sadece bir boy farkla üçüncü kalıp güvenimizi boşa çıkarmamıştı. Her yarış bir öncekinden daha iyi koşarak gelen safkana bugün de ilk şansı veriyorum. Son sentetik pist tercihini gereksiz bulduğum MAN OF POWER daha başarılı yarışlar koştuğu pistte şanslı gördüğüm isimlerden biridir. El değiştirdikten sonra ilgililerinin burada koşma kararı alıp çok da haklı çıktıkları LUXEMBURG bu ayağın olmazsa olmazlarıdır. Son yarışında aynı rakipleri geçen ROYAL STORY bu mesafelerde daha etkili koşabilen DESOLATOR sağlam kuponlar için önereceğim isimlerdir.

3.AYAK: Kocaeli pistinde start aldığı dokuz koşunun sekizinden birincilikle ayrılmayı başaran GÖNÜL KIRMAZ bu çizgisiyle favori olmayı sonuna kadar hak ediyor. O gün bankomuz olan Taşkesen'e kafa tuttuğu yarışı ile takibime giren SARI EFE üç ay aradan sonra Bursa pistinde bir yarış gören CANKILIÇ favorinin rakipleri olur.

4.AYAK: Son yarışına hayran kaldığım NASUHOĞLU binicisinin bütün iyi niyetine rağmen içe doğru yaslanmaya devam edince kazandığı koşuda hakem kararıyla beşinciliğe atılan MERTADAM ve bu mesafelerin klas safkanı ARZAK üçlüsünü eşit şanslı görüyorum. Gününde olduğu zaman bu grupları geçen BAYDARŞAH ve kısa mesafeli koşularda karşıma almaktan çekindiğim isimlerden FORDTA TEK daha sonra yazacağımız isimlerdir.

5.AYAK: Orijini itibariyle bu piste daha yatkın olacağına inandığım KOŞTAHA bu kez daha nefesli gireceği koşudan birincilikle ayrılabilir. Takip atlarımızdan GECE KUŞU dışa sapma sorunu giderilmesi durumunda iş yapabilecek taylardan biri olan DAMASCUS ve biraz eksik işlerine rağmen mesafenin 1200 olmasının bu açığı kapatabileceği düşüncesiyle BAY SEMİH iyi yarışlarını birincilikle taçlandıramıyor olsa da HABERLİ ve çok gezen ancak kolay kolay tabeladan düşmeyen UCANAHMET sırasıyla dikkate alalım.

6.AYAK: Kocaeli pistinde start aldığı iki koşudan da birincilikle ayrıldıktan sonra, son koşusunda çok formda rakibi Yıldızhanstar'a sadece burun ucuyla geçilince bu pistte ki ilk yenilgisini alan BLACK WASP kalite olarak çok daha üstün gördüğüm rakipler yanında start alacağı koşuda, birinciliğe uzanma konusunda çok fazla zorlanmayacaktır.

8-1-9-4-5-2///5-11-3-7-8///1-4-5///8-7-1-4-3///7-4-3-2-1-9-8///2

Haberin Devamı
YORUM YAZ