MENÜ

Konyaspor - Kayserispor maçına 2 gün kaldı

Süper Lig’de bu hafta en az derbi kadar önemli bir maç daha var. 21 puanlı Konyaspor diriliş için sezon finali niteliğinden karşılaşmada 41 puanlı Avrupa yolundaki Kayseri’yi ağırlayacak. İşte iki takımdan da son dakika gelişmeleri.

Konyaspor - Kayserispor maçına 2 gün kaldı

41 puana ulaşan ve 5. sıradaki yerini koruyarak Avrupa potasının en iddialı takımı olan Kayserispor, Konya deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Marius Sumudica şoku yaşanıyor. Son Karabük maçında hakeme yaptığı itiraz nedeniyle tribüne gönderilen Rumen çalıştırıcı, 1 maçtan men edildi.

Deniz Türüç sahada

Kayseri’de tek teselli ise takımın yıldız ismi Deniz Türüç’ün ağrılarının geçmesi ve bu kritik mücadelede oynayabilecek duruma gelmesi. Bu sezon 23 maça çıkan Deniz, 4 gol 5 asistlik başarılı performansıyla takımının başroldeki oyuncusu olmayı başarmıştı. Deniz’e Konya deplasmanında çok iş düşecek.

Son karar Eto'o

Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada Galatasaray’a yenilen Konyaspor için artık tehlike çanları çok yakından çalıyor. 21 puanda kalan Yeşil Beyazlılar, pazar günü oynanacak olan Kayseri maçına sezon finali olarak bakılıyor. FANATİK, Sergen Yalçın’ın bu maçtaki planına ulaştı. Buna göre genç hoca, Galatasaray karşısında sahaya sürdüğü 11’den vazgeçmeyecek. Yani taraftarın bu kritik maçtaki çift forvet Eto’o-Adis Jahovic beklentisi gerçekleşmeyecek.

Yalçın’ın Eto’o ile bu konuda özel bir görüşme gerçekleştirdiği ve oyuncusundan daha fazla sorumluluk almasını talep ettiği öğrenildi. Kamerunlu süperstar da yaptığı açıklamada, “Taraftarımız yanımızda olsun, bu haftadan itibaren galibiyet serisiyle kötü günlere son vereceğiz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ