MENÜ

Alman basınından Beşiktaş taraftarına büyük övgü!

Bayern Münih maçının ardından Alman basını, Vodafone Park’taki atmosferi öve öve bitiremedi ve “Ateşli Beşiktaş taraftarı, takımlarına büyük destek verdi. Bayern takımı, Avrupa’nın en gürültülü stadına hayran kaldı” yorumunu yaptı.

Alman basınından Beşiktaş taraftarına büyük övgü!

Alman basını, Bayern Münih’in 5-0’ın rövanşında deplasmanda Beşiktaş’ı 3-1 yenerek Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalmasına geniş yer ayırdı. Abendzeitung, “İlk maçta çeyrek finalin kapısını aralayan Bayern Münih, İstanbul’da çeyrek finali kutladı” ifadelerini kullandı.

Gazete, Vodafone Park’taki coşkulu Beşiktaş taraftarından da övgüyle bahsederek, “Ateşli Beşiktaş taraftarı, güçlü rakipleri karşısında takımlarına büyük destek verdi. Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes ve futbolcular, Avrupa’nın en gürültülü stadına hayran kaldı” diye yazdı.

‘Stadın özel konuğu...’

Bild, “İstanbul’daki cehennemi Bayern soğuttu!” başlığını atarken, “İlk maçta tur biletini kapan Bayern, İstanbul’da da kazanarak üst üste 7’nci kez Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldi” yorumunu yaptı. Öte yandan, mücadelenin 50. dakikasında sahaya giren kedi de haberlere konu oldu. “Stadın özel konuğu” başlıklı haberde, “Misafir kedi, mücadelenin 1 dakika durmasına sebep oldu” denildi. Kediyle ilgili sosyal medyada da esprili paylaşımlarda bulunuldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ