MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

04 Mart Pazar İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

YELTAY bu pistte henüz geçilmedi..

1.Ayak: Programa sürprize açık bir yarış ile başlayacağız. Son yarışlarında üst üste ikincilik yapan Moi Jizni ve Tropical Storm form durumu yükselişte olan isimler. Kızıl Güneş kazandığı yarış sonrası formunu koruyarak burada da iyi netice almaya çalışacak. 5 gün önce son yarışında üçüncü kalan Menina da formunu koruyanlardan biri. Galoplarda iyi gözüken Kızıl Güneş, Secret History, Dangerous Type ve Dolce ile bu yarıştan sürpriz sonuç çıkması olasıdır.

2.Ayak: Arap atlarının Maiden mücadelesine baktığımızda idman pistinde yeterli gördüğüm çalışmalar ile Koryiğit ve ilk yarışında Dirsekbükü öne çıkabilir. Bu aralar sezon değişimine doğru giderken bazı gruplarda ters ve puansız atlar kazanmaya başladığından bu tip yarışlarda da dikkatli olmak gerekir. Koryiğit tecrübesi ile risk alınacak kalitede bir safkan. Dirsekbükü, Özturbo, Ucanahmet plasede şans vereceğim atlardır.

3.Ayak: İlgi çekici bir yarış olacak. Adını Sen Koy ile uyumu bilinen H.Karataş son olarak önde sert tempoda koşmuş tabela dışı kalmıştı. Daha sonra Kocaeli’nde koşan ve A.Sözen ile kazanan Adını Sen Koy formda bir şekilde İzmir’e gitti. H.Karataş ise bu koşuda daha önce koşu kazandığı Patroniçe’yi tercih etmiş. 1.36.15 derece ile bu mesafede kazanmış olması bunda etkili olmuş diyebiliriz. Ancak Adını Sen Koy 1.34.59 (Kocaeli), Kırdeniz 1.34.51 (Bursa) derecelere sahip isimlerdir ve her ikisi de bu yarışlarında geçilmişti. Farklı açılardan bakıldığında bu yarışta birincilik ihtimali olan birkaç isim bulunuyor.

4.Ayak: Girdiği koşularda 8 kez kazanmış olan Yeltay İzmir’de ilk koştuğu gün bu pistte seri stili ile mesafe haricinde seri birincilikler yapar demiştim. Bu pistte üç yarışa giren ve 5 boy, 3 boy, 4.5 boy farklarla kazanan Yeltay rakipleri yetişmeden bir kez daha birincilik yapmaya yakın gözüküyor.

5.Ayak: Son yarışı bize gösterdi ki Avukat isimli tay oldukça nitelikli bir at ve kum pistte de 4 kez koşup hepsini kazanmış olmasıyla bu pistte ilk şansı almalıdır. H.Karataş ile üçüncü kez start alacak olan Harunhan ise iyi bir taktik koşusu ile kazanmaya yaklaşabilir.

6.Ayak: Alışık olduğumuz bir kapanış yarışı olacak. Kalabalık bir grup ve sürprize açık bir yarış. Babi, Oğlum Melih, Young Bond, Count On You, Harmandalı ve Urla zamanı yazarak rahat bir yarış izleyelim derim.

2 2 1 4 1 1
7 // 3 3 6
1 1 5 7
6 3 4 2
4 5 12
9 3
10

Haberin Devamı
YORUM YAZ