MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

3 Mart Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

HÜRADAM KOLAY KAZANIR...

1.AYAK: Üç aylık aradan sonra bir yarış görüp nefes açan ve Sarılar Runner, Eskayra ve Golden Protektor gibi kalite isimlerle anneden kardeş olan BALBADEM normal şartlarda kalite olarak yakınına bile yaklaşamayacak rakipler yanında favoridir. Grubun iki birincilik ve üç tabelayla bu anlamda e iyisi konumundaki FELAROF kısalarda daha iyi koşan ASİ MERİÇ favorinin en ciddi rakipleridir. Nispeten daha iyi rakipler yanında tatminkar bir dördüncülük elde eden PRENS HERO memlekette koşmadığı Satış Koşusu kalmayan (bugün 7. Kez Satış Koşusunda start alacak) ancak halen daha Kahraman ekürisinde koşmaya devam eden SEYŞELLER bir yılı bulmaya yarış hayatında 7. Kez satış koşusunda koşacak isim belki de Guinness Rekorlar Kitabına girmeye hak kazanabilir. Her yarış farklı illerde koşuyor olmaktan etkilenmezse bugünün şanslı isimlerinden biri olarak kuponlarda şans verilebilir. Bir yarışı diğerine tutmayan AYŞEGÜL ve aylar sonra parlak bir yarış koşan KAISER SOZE geniş planda değerlendirmeye alacağımız isimler olmalıdır.

2.AYAK: Start aldığı son iki koşusunda Nobel Prıncess ve Flyıng Bırd gibi sert rakiplere zor anlar yaşatan ancak ikinciliklerde kalan SHERMAN OAKS bugün çok daha uygun grupta birinciliğin en güçlü adayıdır. Çim-kum ayırt etmeyen özelliğiyle dikkat çeken OCEAN SERAPH sağlıklı bir yarış başlangıcı yapabilirse öndeki ikiliye çok zor anlar yaşatabilecek olan ENDLESS POWER bu ayağı diğer şanslı isimleri olur.

3.AYAK: Mental sorunlarının bedelini inişli çıkışlı yarış grafikleriyle ödemek zorunda kalan PERİ LİNA start önü sorunlarından arınabilirse bugünün ve ilerleyen zamanın fark yaratan kısrağı olur. Müthiş formuyla VICTORY PROMISE aradan sonra geri dönüşü kazanarak yapan HAFO bu ayağı az atla geçmek isteyecek kuponlara yeterli gördüğüm isimlerdir. Sağlam kuponlarda ROCKET GIRL’de yer almalıdır.

4.AYAK: İlerleyen yaşına rağmen kalitesi tartışılmaz olan DISTANT RISING bu mesafelerdeki istikrarlı çizgisiyle öncelikle kuponlara yazılmalıdır. Bir yılı bulan birincilik hasretine rağmen son yarışı ile takibe giren SAKE BOMB son koşusunda sert rakiplere çarpılan JUNIOR PIANIST ve genel puanlamanın en sürpriz safkanlarından biri olmasına rağmen yarışı koşturduğumuz zaman önlerde boş kalabileceği ihtimalinden KÜBALI ilavesi ile bu ayağı geçebiliriz.

5.AYAK: Dört ay aradan sonra pistlere geri döndüğü koşuda, Kubathan ve Gençap’in hemen diplerin üçüncülük, bir sonraki yarışında ise Bay Emir gibi sert rakibinin arkasında ikincilik elde ederken, Yoldaşhan ve Yırtlaz gibi rakiplerini geçmeyi başaran HÜRADAM için bugün şartların fazlasıyla lehine olduğunu düşünüyor ve bu sebeple günün en güvenilir bankosu olarak öneriyorum.

6.AYAK: Birbirlerine denk güçlerin mücadelesi olarak adlandırabileceğimiz altılı ganyanın kapanış ayağında, aradaki sıklet farkları nedeniyle ŞELALE, FIRAT AĞA ve ÇAKIRALİ üçlüsünü rakiplerinin bir adım önünde görüyorum. Her üç safkanın da beklentileri karşılayamaması halinde; AŞK VE GÜL, SİNGAPORE PRENSİ, BATINHAN, ÇELEKEN ve ANADOLUKAN sırasıyla önereceğim isimlerdir.

1-7-11-5-6-2-3///4-2-9///7-1-3-8///2-6-1-5///1///11-12-15-3-7-6-1-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ