MENÜ

Messi'nin evinin üstünden uçak geçmesi yasak!

Barcelona’daki havayolları şirketleri, Lionel Messi’den dolayı büyüyemiyor. Çünkü kentten kalkış yapan uçakların, Katalan ekibinin süperstarı Messi’nin evinin bulunduğu yerin üzerinden uçuş yapmaları yasak.

Messi'nin evinin üstünden uçak geçmesi yasak!

İspanya’da dün son derece ilginç bir haber ortaya atıldı. Ülkenin en önemli spor gazetelerinden biri olan Marca’da yer alan habere göre Barcelona Havalimanı, Lionel Messi sebebiyle bir türlü büyüyemiyor. İspanyol Vueling Havayolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Javier Sanchez-Prieto, Barcelona’dan kalkış yapan uçakların, Katalan ekibinin en önemli yıldızı olan Messi’nin evinin bulunduğu yerin üzerinden uçuş yapmasının yasak olduğunu söyledi. Avrupa’nın en işlek havalimanlarından birine sahip olan Barcelona Havalimanı’nın, Gava bölgesinden yaşayan Messi’nin evine sadece 10 kilometre uzakta olduğu bildirildi.

‘Böyle bir karar alınamaz’

Uçakların kalkış için alternatif bir yol bulamadığını belirten Prieto, “Böyle bir karar dünyanın hiçbir yerinde alınamaz. Uçaklar uçamıyor çünkü orada Messi’nin evi var. Bu durum, şirketlerin büyüme planlarını bile etkiliyor” ifadelerini kullandı. Sessiz ve sakin bir yaşamı tercih eden Arjantinli süperstarın, kulübünün güçlü lobisi sayesinde orada yaşadığı sürece uçuş yasağının süreceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Messinin evinin üstünden uçak geçmesi yasak


Haberin Devamı
YORUM YAZ