MENÜ

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

2 Mart Cuma Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

KOCAELİ'DE DENK GÜÇLER...

1.AYAK: Bu pistte 1900 mesafesinde start aldığı koşuda yorumlarımızda günün bankosu olarak değerlendirdiğimiz ASLANCAN bizi mahcup etmeyerek çok kolay bir birincilik elde etmişti. Bugünün de en şanslı ismi olacaktır ancak GAZANFER’in bu kez daha denk grupta start aldığı gerçeği de unutulmamalı. Şayet kilodan etkilenmezse bana göre rakibinin bir adım önünde bile değerlendirilebilir. Son koşusunda 7 gün arayla uzundan kısaya dönmekten etkilenen TUTARLI bu kez hata affetmez.

2.AYAK: Ova Kartalı arkasında elde ettiği ikinciliği benim nazarımda birincilik kadar kıymetli olan LUXEMBURG uyum sağladığı pistte bugünün en iddialı safkanı olur. Son koşusunda öndeki tempoya erken girince sonlarda Parlan’a teslim olan TO BE BY YOUR SIDE ara sonrası iki yarış gören ve son etkili yarışıyla takibime giren İLKERBEYLİ bu kez daha denk rakipleri bulan BALYACİ SALİH ve bu pistte hep iyi koşan ancak zor kazanıyor olması nedeniyle geri plana attığım BLACK ADLER uygun kilosunun avantajıyla ihmale gelmez.

3.AYAK: Led Zeppelin ve Mean Machine gibi mesafe tutan safkanların anneden kardeşi olan DATÇALI genel puanlamada çok gerilerde kalmış olmasına rağmen orijini itibariyle yatkın olduğu mesafeye çıkacağı koşunun en şanslı tayı olur. Fiyakalı birinciliği ile maiden macerasına son veren SHANGHAIS ve Rowdy arkasında elde ettiği ikincilik somnrası FREE POWER bu ayağın diğer şanslı isimleri olur.

4.AYAK: Çaldıran galibi RHYTHM DIVINE çok uzun zamandır kusursuz hazırlıklarla gireceği koşuda, daha önce 2/2 yaptığı Kocaeli pistinde bugün de birinciliğin en güçlü adayı olup, günün limanı adayımdır. Altılı ganyanda yüksek ikramiye hedefleyen kuponlar; ara sonrası bir yarış görüp nefes açan MONTANA uzayan mesafeden etkilenmezse MY FREEDOM AVE ve İzmir’den çok formda gelecek olup yarış gidişatının da lehine olacağını düşündüğüm RUN FOR VICTORY sırasıyla değerlendirebilirler.

5.AYAK: İstikrardan uzak dişilerin mücadelesinde bu mesafelere daha yatkın isimler olduklarına inandığım SOYLUGÜZEL ve SANEM KIZ ikilisini rakiplerinin bir adım önünde görüyorum. Uzun galoplarla hazırlandığı koşuda MALAKKA çok iyi koşacağının duyumunu aldığım ASİ KIRTAY toparlanan görüntüsüyle HÜZMELİ ve son yarışlarına oranla çok daha denk rakipler bulan MURTECİZCAN rakibi gördüğüm kısraklardır.

6.AYAK: Yıldızhanstar ve Rüzgar Gold ikilisinin tempo vereceği yarış gidişatında sonlarda yapacağı etkili ataklarla neticeye ulaşmasını beklediğim BAVİ REŞ yarış hayatı boyunca en etkili olduğu bu pistte favorimdir. Uzun aksiyonlarıyla dikkat çeken NEON KNIGHT müthiş formuyla favorinin en ciddi rakibi olur. İki aylık araya rağmen bu mesafe başarıları ile bilinen FRENKLI RÜZGARI ve sertleşen rakiplere rağmen bu pistin namağlup safkanı BLACK WASP rakiplerinin en ufak hatasını boş çevirmez.

4-1-2///10-4-7-1///3-6-4///6----4-5-8///3-4-2-7-10-1///3-6-5-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ