MENÜ

Derbi raporu: Ağır yaralı

Nefes kesen derbide iki takım da şampiyonluk yarışını olumsuz etkileyecek yaralar aldı. Volkan ve Alper, pazar günkü Akhisar sınavında Fener’i yalnız bırakacak, Quaresma ise sadece Trabzon deplasmanını değil, birçok kritik maçı kaçıracak.

Derbi raporu: Ağır yaralı

Ziraat Türkiye Kupası son yıllarda böylesine ateşli bir derbiye sahne olmamıştı. 100 dakikayı aşan mücadele nefesleri keserken, iki takım da lig yarışını olumsuz etkilemesi muhtemel yaralar almaktan kurtulamadı.

Beşiktaş’ta Quaresma sadece pazartesi günkü Trabzonspor deplasmanını değil, daha sonraki birçok kritik maçı kaçırabilir. Fenerbahçe’de ise kaleci Volkan ve Alper Potuk, pazar Akhisar karşısında görev yapamayacak.

Bu iki oyuncuya daha fazla ceza çıkması beklenmiyor. Ancak gözlemci raporu çok kritik. Kırmızı kart görmese de, gergin anlarda fiziki müdahalede bulunan, hakemle tartışan birçok futbolcuya sürpriz cezalar gelebilir. Ayrıca karşılaşma içinde uzun süre eksik oynayan iki takım, lig maçlarına da bir hayli yorgun çıkacak. Bu handikap da puan kaybına yol açabilir. Şenol Güneş de, Aykut Kocaman da, bu maçtaki gerilimin lige yansımaması için yoğun mesai harcayacak.

Ahmet Nur Çebi: ''Fenerbahçe sahada savaş şeklinde oynadı''

Haberin Devamı
YORUM YAZ