MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli at yarış tahminleri

27 Şubat Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

ÖNCÜPINAR risk edilebilir

1.AYAK:NAUGHTY BOY, İstanbuldaki yarışlarının birçoğunda daha iyi rakiplerle kapıştı. yeri geldi kısa vade koştu, bir önceki koşusunda Handikap 14 koştu. Bugun ilk kez kaba kuma çıkacak, tutarsa uygun rakipleri arasında kazanması kuvvetle muhtemel en güçlü adaydır. Son startırda pistin en dışına savrulunca net geri gelen o bakımdan yarışını önemsemediğim SUNLIGHT MELODY rakip gördüğüm ilk isim olup, bu pistde koştuğu ilk yarışını tatminkar bulduğum bugun artan aşinalıkla şansı yüksek gözüken bir diğer isim olan KIZIL KARTAL, formunda önemli gelişmeler gözlenen KANARBEYİ, koştukça oturmaya başlayan WEMBLEY RUZGARI koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK:Aradan sonra koştuğu ilk yarışında nefes handikapına rağmen başarılı koşan ardına süsleyip moral bulan GERGİN, devam eden fit durumuyla favorimdir. Geçen haftaki kısa vade yarışını ölçü almadığım PALERMO, Şartlı 4 mücadelede ikinci şans verdiğim isimdir. Yarışları üst üste gelince biraz geriye giden ama bugun toplanarak gelen YENİŞARLI, sentetikdeki son yarışında tam randıman veremeyen REŞİTBEY, 2 ay aradan sonra yarış görüp nefes açan artan kondüsyonuyla daha etkili olabilecek İSTİKBALİM diğer şans verdiğim atlardır.

3.AYAK:Altılı ganyanın en zor yarışının burası olduğunu düşünüyorum. Daha önce defalarca bir araya gelen isimlerin kilo faktörlerinin şansları eşitlediği zorlu mücadele her sonuca açık gözüküyor. Müsait rakipleri yakalayan BEYREK, yeniden uzuna dönen ve bir önceki koşusunu bu mesafede kazandığını hatırlatmak istediğim KRALINADAMI, formunun zirvesindeki FIRATIN ÖFKESİ, zaman zaman sürpriz çıkışlar yapan KIRMIZIKAYA, toparlanan SULTANBATUR, ters at SERHASAN, radarımdaki KURYE sıralamamdır.

4.AYAK:İstanbuldan çıktıktan sona kaba kumda koştuğu yarışlarda henüz geçilmeyen WHISPER, koşunun haklı favorisidir. Bugun 1500'e çıkacak, bakalım mesafe sınırlarım var mı diyecek, yoksa mükemmel yarışlarına devam mı edecek. İkinci ihtimali düşünenler banko girebilir, ilk ihtimali düşünenler için MENİNA, KOMSHU, MANOUSH rakip sıralamamdır.

5.AYAK:Uzun zamandır takibimde olan SELİNCAN ilk kez çıkacağı kaba kumda çıkışa geçebilir. Mesafeye yatkınlığıyla favorimdir. Pisti yadırgaması halinde geçen hafta aynı yarışta koşup 2 ve 3 bitiren eli kulağındaki isimler HALENAY ile LADY CROCUS devreye gireceğini düşündüğüm isimlerdir.

6.AYAK:Verdiği aradan sonra koştuğu ilk yarışında çok beğendiğim acaba o ikinciliği dinçlikle mi yaptı soru işaretlerine bir sonraki İstanbul yarışında kazanarak hayır diyen süratli kısrak ÖNCÜPINAR'ın devam eden fit durumuyla bir kez daha kazanmasını bekliyorum, bankomdur.

3,9,2,1,6 // 3,4,6,5,10 // 4,2,7,3,6,10,8 // 1,2,4,6 // 9,6,7 // 3

Haberin Devamı
YORUM YAZ