MENÜ

Quaresma'dan şampiyonluk trivelası

Beşiktaş geriye düştüğünde takımı ateşledi, ikinci yarıda ‘yıldız’ nasıl olur herkese gösterdi... Geri dönüşte başrolü üstlenen Quaresma, müthiş trivela vuruşuyla Beşiktaş’ı öne geçirdi, 90+2’de ise attığı golle ‘burada kral benim’ dedi.

Quaresma'dan şampiyonluk trivelası

Kritik Fenerbahçe derbisinde taraftarı önünde ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Siyah-Beyazlılar, önce Domagoj Vida’nın kafa vuruşu ile durumu eşitledi. Bu golün ardından baskılarını bir hayli artıran Kara Kartal, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma’nın sahneye çıkması ile geri döndü.

Yıldız futbolcu, kendine has trivela vuruşuyla 77. dakikada Beşiktaş’ı derbide 2-1 öne geçirdi. Bu golün ardından Vodafone Park’ta bayram havası yaşanırken, Siyah-Beyazlı taraftarlar şampiyonluk marşları söylemeye başladı. 34 yaşındaki futbolcu bu golü ile birlikte kariyerinde ilk kez Fenerbahçe ağlarını sarsarken, tam 918 gün sonra da bir derbide gol atmayı başardı.

SÜPER ORANLAR KUPON YAP!

Ayakta alkışladılar

Bu gol sonrasında daha da hırslanan deneyimli oyuncu, 90+2. dakikada bir kez daha ortaya çıktı. Alvaro Negredo’nun pasında topu tavana asan Q7, adeta ‘burada kral benim’ dedi. Takım arkadaşları ile birlikte büyük bir coşku yaşayan Quaresma’yı, son düdüğün ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar da ayakta alkışladı.

Aykut Kocaman'a büyük tepki


Haberin Devamı
YORUM YAZ