MENÜ

Bayram Bektaş: Her maçtan sonra Ümraniyespor konuşuluyor

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, rakiplerinin Ümraniyespor olmamasına rağmen her maçtan sonra Ümraniyespor ile ilgili konuşulduğunu söyledi.

Bayram Bektaş: Her maçtan sonra Ümraniyespor konuşuluyor

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Ümraniyespor, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan 11 askerin ailelerine başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Bektaş, "İyi bir ilk yarı vardı pozisyon vermedik. İyi mücadele ettik, alanı daraltan iyi bir Ümraniyespor vardı. İlk yarı pozisyon olarak kısırdı. İkinci yarı çok erken gol yedik ve dengemiz bozuldu. Orta sahada çok basit çalım yemenin sonucu bu olabilirdi. Ofansif anlamda kontra atakla gelinen iki pozisyonla iki gol yedik. 2-0’dan sonra kendimize geldik. Ümraniyespor’a yakışan alışılmış oyunu oynamaya başladık. Çok net pozisyonumuz oldu. 2-0’dan sonra Samet’in karşı karşıya pozisyonu var onu atsa beraberlik golü için 10 dakika daha süremiz vardı. Golü geç bulduk. Maçın sonlarına doğru Serdar’a yapılan bir müdahale vardı. Biz penaltı diye adlandırıyoruz" şeklinde konuştu.

"Her maçtan sonra Ümraniyespor konuşuluyor"

Bayram Bektaş, rakiplerin Ümraniyespor ismini kullanarak hakemlere baskı uyguladıklarını ifade ederek, "Her maçtan sonra rakiplerimiz, demeçler veriyor. Her nedense rakipleri Ümraniyespor olmadığı halde verilen demeçlerde Ümraniyespor’un ismi geçiyor. İnsanları zan altında bırakıyorlar. Hakemlere baskı uygulanıyor. Herkes işine baksın. Ben bir teknik direktör olarak sahada ne yaptığıma bakmam lazım. Ben bugün sahada çok başarılı değildim. Son 15 dakika haricinde istediklerimi sahaya yansıtamadım. İstanbulspor’u tebrik ediyoruz ve hak ettikleri galibiyet oldu. Başka şeylere sığınıp, başarısızlıklarını kamufle etmeye çalışan insanlar değiliz. Bu lige bu hakemlerle devam edeceğiz. O yüzden biraz daha dikkat etmeliyiz. Lig uzun daha çok puan var. Bunu unutup, iyi hazırlanıp telafi edeceğiz” açıklamasını yaptı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ