MENÜ

Rıza Çalımbay ve Ümit Özat yenişemedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, bugüne kadar ligde iki kez karşı karşıya geldi. İki teknik adam da bu maçlarda birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Rıza Çalımbay ve Ümit Özat yenişemedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, bugüne kadar ligde iki kez karşı karşıya geldi. İki teknik adam da bu maçlarda birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Daha önce görevde olduğu Sivasspor ve Antalyaspor takımlarıyla, Ümit Özat’ın çalıştırdığı Ankaragücü ve Gençlerbirliği’ne karşı mücadele eden Çalımbay, sahadan 1-1’lik skorlarla ayrıldı.

Ligdeki 68. randevu

Trabzonspor ve Gençlerbirliği arasında oynanan 67 lig maçınının 38’ini Bordo-Mavililer, 12’sini ise Başkent temsilcisi kazandı. 17 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Söz konusu maçlarda Fırtına 129 kez rakip fileleri havalandırırken, Kırmızı-Siyahlı ekip 63 gol kaydetti. İki takım arasında Ankara’da oynanan 33 lig maçında ise Trabzonspor 14 galibiyet elde ederken, 8 maçta ise ev sahibi Gençlerbirliği galip gelen taraf oldu. 11 maç ise berabere tamamlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ