MENÜ

Ümit Özat: Adam Fenerbahçe'yle kafayı bozmuş

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrası çok konuşulacak sözlere imza attı. Genç çalıştırıcı, ''Maç oynanıyor. Kenardan biri hakeme bunları Fenerbahçe maçlarında veriyorsunuz diyor. Adam Fenerbahçe'yle kafayı bozmuş'' dedi.

Ümit Özat: Adam Fenerbahçe'yle kafayı bozmuş

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Beşiktaş ile Gençlerbirliği Vodafone Park'ta kozlarını paylaştı.

Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazanırken, maç sonu Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat yaptığı açıklamalarla gündem yarattı.

Özat, ''Hakemin yönettiği ilk maçımız değil. Kupada Bursa maçı, ligde bir başka maç... Maç oynanıyor, Fenerbahçe maçında bunları veriyorsunuz diyorlar. Adam Fenerbahçe'yle kafayı bozmuş. Bize nasıl saygı gösteriliyorsa, biz de aynı saygıyı Ankara'da göstereceğiz'' dedi.

''Maçın skoru bu olmamalıydı'' diyen Özat, 'Bu işin Ankara'sı da var, orada görüşeceğiz. Daha hiçbir şey bitmiş değil. Oyuncularımla gurur duyuyorum'' diye konuştu.

41 yaşındaki teknik adam son olarak, ''Son gün de olsa iki takviye yapmamız gerekiyor. Çocuk oyuncağı gibi görünüyor olabilir ama. Almamız lazım. Konyaspor iki tane oyuncu birden aldı'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ