MENÜ

Fenerbahçe'den Gustavo Gomez hamlesi!

Aykut Kocaman’ın stoper transferinde ısrarı Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi. Hedefte; Milan’da şans bulamayan, daha önce de gündeme gelen Gustavo Gomez var. 24 yaşındaki Paraguaylı defans oyuncusunun kiralanması planlanıyor.

Fenerbahçe'den Gustavo Gomez hamlesi!

Ara transfer döneminde sol kanada oyuncu arayan Fenerbahçe’den sürpriz bir hamle geldi. Teknik direktör Aykut Kocaman, Trabzonspor karşılaşması sonrası, “Bizim acil durumumuz stoper” diyerek bu bölgeye takviye istemişti. Neto ve Skrtel’in sakatlıklarının ardından tecrübeli hocadan gelen bu talep sonrası Sarı- Lacivertli idareciler harekete geçti.

Listenin en başında Gustavo Gomez yer alıyor. Sezon başında da transferi gündeme gelen Paraguaylı defans oyuncusu için Milan’a kiralama teklifi yapıldı. Bu sezon İtalyan ekibinde sadece 1 kez UEFA Avrupa Ligi maçında 10 dakika oynayan Gustavo Gomez ayrılmayı kafasına koymuş durumda.

"Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım dönemini sona erdirecek!"

KOCAMAN’IN GÖZDESi

Daha fazla forma şansı bulabileceği Fenerbahçe’ye sıcak bakan Gomez, kulüplerin anlaşmasını dört gözle bekliyor. 24 yaşındaki Paraguaylı futbolcunun; defansın sağı ve solunda da oynayabilmesi Aykut Kocaman’ın tercih nedeni. Fenerbahçe yönetimi; İtalya’ya giderek yarın kapanacak olan transfer dönemi öncesi Gomez’i, Sarı-Lacivertli renklere kazandırmayı hedefliyor.

Gazete manşetleri 30 Ocak 2018 Salı


İşte Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'ın notu


UEFA, Fenerbahçe'nin kapısına geldi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ