MENÜ

Denizlispor, deplasmanda kayıp

TFF 1'inci Lig'de 19'uncu haftanın kapanış maçında İstanbulspor'a 2-1 yenilerek düşme hattından kurtulamayan Denizlispor bu sezon deplasmanlarda adeta yokları oynadı.

Denizlispor, deplasmanda kayıp

İstanbulspor maçıyla 9'uncu dış saha karşılaşmasına çıkan Denizlispor, bu karşılaşmalardan hiç galibiyet alamadı. 3 maçtan beraberlikle ayrılıp 6 kez mağlup olan Denizlispor, TFF 1'inci Lig'de dış sahada galibiyetle tanışamayan tek takım oldu. Yeşil-siyahlılar deplasmanda Eskişehirspor, Grandmedical Manisaspor ve Gaziantepspor ile yenişemedi. Adanaspor, Ümraniyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve İstanbulspor maçlarından puan alamayan Denizlispor, 9 maçta 10 gol atıp kalesinde 21 gol gördü.

İstanbulspor karşılaşmasına kötü başladıklarını ve ilk yarıda istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirten Reha Erginer, "Yenilmememiz gereken bir maçtı. En kötü İstanbul'dan 1 puanla dönmeliydik" dedi.

Çok top kaptırıp, fazla pas hatası yaptıklarından yakınan Erginer, "Maçın büyük bölümünü savunma yaparak geçiştirdik. İkinci devre toparlandık ancak kötü bir gol yedik. Bizim açımızdan önemli bir 3 puanı kaybettik" açıklamasını yaptı.

Denizlispor, bu hafta sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ