MENÜ

Trabzonspor - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini Burak Yılmaz ve Josef de Souza kaydederken, iki takımda zirve yarışında puan kaybı yaşamış oldu.

Trabzonspor - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1



Süper Lig'de haftanın en önemli mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Nefes kesen karşılaşma, Burak Yılmaz ve Josef de Souza'nın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Fenerbahçe 37 puana yükselirken, Trabzonspor 31 puana çıktı.

Sarı-Lacivertli ekip deplasmanda elde ettiği puan ile yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı. Trabzonspor ise Fenerbahçe karşısında kazanamama serisini sürdürdü.

Puan durumu - Süper Lig 25. hafta güncel puan durumu ve maç sonuçları

MAÇTAN DAKİKALAR...

Karşılaşmada ilk düdük çaldı ve mücadele başladı...

10 dakikası geride kalan maçta henüz iki takımda net bir pozisyona giremedi.

13. dakikada maçtaki ilk ciddi tehlike Fenerbahçe'den geldi. Sol kanattan İsmail'in hareketlenen Fernandao kafayı vurdu ancak etkili olamadı.

15. dakikada duran top kazanan Fenerbahçe'de ismail ortayı yaptı, savunmadan seken topu Josef sol ayağıyla kaleye yolladı, Onur iki hamlede topun sahibi oldu.

Fenerbahçe'nin kalan maçları | Fenerbahçe fikstür

20. dakikada Fenerbahçe üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrası oluşan karambol osnrası Aatıf savunma arkasında topla buluştu... Aatıf'ın kale önüne çıkardığı topu Onur kontrol etti.

33. dakikada Trabzonspor maçtaki en büyük tehlikesini gerçekleştirdi. Sol kanattan Kamil Ahmet'in yaptığı ortaya haraketlenen Kucka, Fenerbahçe kale alanında topa dokunamadı ve meşin yuvarlak auta gitti.

43. dakikada Fenerbahçe yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamadı. Ceza sahası içinde bomboş pozisyonda topla buluşan İsmail Köybaşı'nın şutunu Onur Kıvrak kurtardı.

Trabzonspor fikstürü, kalan maçları | 2017-2018 sezonu TS Maçları

Karşılaşmada ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

İkinci yarı başladı...

Trabzonspor'da Jose Sosa, Yusuf Yazıcı'nın yerine oyuna dahil oldu.

49. dakikada Fenerbahçe gole bir kez daha yaklaştı. İsmail Köybaşı'nın ortasında Mehmet Topal bomboş pozisyonda kafayı vurdu, kaleci Onur Kıvrak topu güçlükle kornere gönderdi.

54. dakikada Fernandao, Abdülkadir Ömür'e yaptığı sert müdahele sonrası maçtaki ilk sarı kartı gördü. Kullanılan serbest vuruşta Burak Yılmaz'ın vurduğu kafa az farkla auta gitti.

Trabzonspor - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1


Burak Yılmaz, Süper Lig'de çıktığı 16. maçta 17. golünü kaydederek krallıkta zirvede yer aldı.

Burak attı Trabzon yıkıldı!

58. dakikada Trabzonspor 1-0 öne geçti. Sağ kanatta Sosa'nın pasında Abdülkadir topla buluştu. Genç futbolcu, savunmanın arkasına sarkan Burak Yılmaz'a nefis bir pas attı. Burak Yılmaz kafayla topu filelere gönderdi. 32 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de çıktığı 16. maçında 17. golünü kaydetti.

62. dakikada Mathieu Valbuena, Aatıf'ın yerine oyuna dahil oldu.

63. dakikada Mauricio Isla sarı kart gördü. Aynı dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın yerine Eljif Elmas oyuna girerken, genç futbolcu ilk kez bir lig maçında sahaya çıktı.

65. dakikada Fenerbahçe tehlikeli geldi. Valbuena'nın ortasında Alper Potuk'un kafası kaleci Onur Kıvrak'ta kaldı.

Pozisyonlar arka arkaya...

67. dakikada Burak Yılmaz'la Trabzonspor 2. gole çok yaklaştı. Valbuena'nın top kaybında Okay Yokuşlu, savunma arkasına sarkan Burak Yılmaz'ı topla buluşturdu. Golcü futbolcu karşı karşıya pozisyonu değerlendiremedi.

69. dakikada Fenerbahçe beraberlik golüne çok yaklaştı! Valbuena'nın ortasında Okay Yokuşlu'nun ters vuruşu direğin dibinden kornere çıktı.

72'de Trabzonspor bir kez daha etkili geldi. Kamil Ahmet Çörekçi'nin sol kanattan yaptığı ortaya kafasını sokan Burak Yılmaz'ın şutu auta gitti.

74. dakikada Valbuena'nın kullandığı köşe vuruşunda, Fernandao'nun kafası üstten auta gitti.

78. dakikada Isla'nın yerine Soldado oyuna girdi.

Josef dengeyi getirdi!

83'te Kamil Ahmet Çörekçi, Trabzonspor'da sarı kart gören ilk futbolcu oldu.

84. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Kullanılan kornerde Josef de Souza'nın kafası ağlarla buluştu: 1-1.

Son dakikaları nefes kesen mücadelede gülen olmadı ve maç beraberlikle sona erdi.

11'LER...

Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur, Durica, Kamil, Okay, Kucka, Abdülkadir, Yusuf, Olcay, Burak

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Isla, Mehmet Topal, Roman Neustadter, İsmail, Dirar, Souza, Hasan Ali, Alper, Aatif, Fernandao

Haberin Devamı
YORUM YAZ