MENÜ

Fikret Orman, kulüplerin zirvesine!

Dursun Özbek’in Galatasaray’la birlikte Kulüpler Birliği Başkanlığı’nı kaybetmesinin ardından bu koltuğa, Beşiktaş’ın 1 numarası Fikret Orman talip oldu. Orman’a, birçok Anadolu ekibinden destek yağdı.

Fikret Orman, kulüplerin zirvesine!

Siyah-Beyazlılar’ı 6 yıldır başarıdan başarıya götüren Başkan Fikret Orman, gözünü en büyük koltuğa dikti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in seçimde yerini Mustafa Cengiz’e kaptırmasının ardından Kulüpler Birliği’ndeki başkanlığının da düşmesi sonrasında bu göreve Fikret Orman talip oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Beşiktaş Başkanı, “Kendimi Türk futboluna adamış biriyim. Değerli başkanların düşünceleri beni çok memnun etti. Türk futboluna hizmet etmek en büyük arzum. Her zaman söylüyorum, sadece Beşiktaş’ın iyi olması yetmez. Tüm takımlarımızın daha iyi olması gerekiyor. Marka değerimiz açısından bu çok önemli. Birkaç kulüp başkanı ile daha konuşup Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için adaylığımı açıklayacağım” diyerek amacını ilan etti.

Seçim 1 Şubat’ta

Kayserispor, Osmanlıspor ve Malatyaspor başta olmak üzere birçok Anadolu Kulübü’nden dün yapılan açıklamada Fikret Orman’ın Kulüpler Birliği Başkanlığı adaylığının desteklendiği duyuruldu. Kulüpler Birliği Vakfı, yeni başkanını haftaya seçecek. 1 Şubat Perşembe günü saat 12.00’de yapılacak genel kurulda yeni başkan belli olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ