MENÜ

Selçuk Şahin'den Fenerbahçe maçı sonrası açıklama!

Göztepe maçından sonra yaşanan gerilimin kahramanlarından biri olan Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Selçuk Şahin, FANATİK’e konuştu:“Skrtel maç boyunca Jahovic’in üzerine geldi. Öpücük gönderdi, kaş-göz yaptı, güldü... Oyunun sonunda da normal bir gerilim yaşandı. Benim takım kaptanı olarak orada olmam lazımdı. Yoksa Fenerbahçe formasına, kulübüne bir saygısızlığım asla söz konusu olamaz.”

Selçuk Şahin'den Fenerbahçe maçı sonrası açıklama!

Fenerbahçe-Göztepe maçından sonra saha içi karışmış, her 2 takımın oyuncuları birbirine girmişti.

O anların kahramanlarından biri de eski bir Fenerbahçeli ve Göztepe’nin kaptanı Selçuk Şahin’di. Ege ekibinin deneyimli ismi, FANATİK’e o anları anlattı:

‘Ayırmaya gittim’

Skrtel maç boyunca Jahovic ile uğraştı. Kaş-göz işaretleri yaptı, öpücük gönderdi, güldü. Karşılaşmanın ardından böyle bir gerilimin yaşanması normal hale geldi. Ben de Göztepe’nin kaptanı olarak oraya gitmek durumundaydım. Bunun tuhaf bir yanı yok. Bazı Fenerbahçeliler kızmış-kırılmış olabilir, ama oraya olay çıkarmaya değil, kavgayı ayırmaya gittim. Skrtel bana da Jahovic’e yaptığı gibi davranınca ortam biraz daha gerildi. Ancak benim hiçbir zaman yıllarca formasını giydiğim Fenerbahçe formasına da kulübüne de bir saygısızlığım olmaz...”

‘Volkan’la sorunumolmaz’

“Volkan (Demirel) benim kardeşim. Maçtan sonra da O’nunla beraberdik. O da Fenerbahçe’nin kaptanı olarak tartışmanın olduğu yere geldi ve müdahale etti. Bu tip şeyler futbolun içinde var. Kendi adıma çok şey söylemek istemiyorum, beni tanıyan, bilen bilir zaten.”

Serhat Demirtaş

Fanatik yazarlarının Fenerbahçe - Göztepe maçı yorumları


Haberin Devamı
YORUM YAZ