MENÜ

Puel, Slimani'yi gözden çıkardı

Leicester City Teknik Direktörü Claude Puel’in, Beşiktaş’ın kadrosuna katmaya çalıştığı İslam Slimani’yi gözden çıkardığı belirlendi.

Puel, Slimani'yi gözden çıkardı

Leicester City Teknik Direktörü Claude Puel’in, Beşiktaş’ın kadrosuna katmaya çalıştığı İslam Slimani’yi gözden çıkardığı belirlendi. Ancak İngiliz kulübü yönetimi, Cezayirli golcüyü Beşiktaş’ın istediği gibi kiralık değil, bonservisiyle gönderme kararı aldı.

Siyah-beyazlılar, Slimani için satın alma opsiyonlu kiralık tekliflerinden şu ana kadar sonuç elde edemedi. Newcastle United, Southampton ve Watford’un da ilgilendiği 29 yaşındaki futbolcuyu iki sene önce Sporting’den tam 31 milyon euroya transfer eden Leicester City’nin, bonserviste 20 milyon euronun altına inmeye razı oldukları da ifade edildi.

Bu arada West Ham United Teknik Direktörü David Moyes’un Kasım ayında göreve gelmesiyle formaya hasret kalan Chicharito da, Slimani gibi satış listesinde bulunuyor. Londra ekibinin, 17 milyon euro bonservis karşılığında sezon başında kadrosuna kattığı Meksikalı golcüyü 10 milyon euro civarı bir bedelle satmak istediği belirtildi. Chicharito’ya, ABD’den de teklifler olduğu öğrenildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ