MENÜ

Okan Buruk: Buradan 1 puan ile ayrılmak bizi sevindirdi

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Akhisar maçının ardından yaptığı açıklamada çok zor bir deplasmana geldiklerini söyledi.

Okan Buruk: Buradan 1 puan ile ayrılmak bizi sevindirdi

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Akhisar maçının ardından yaptığı açıklamada çok zor bir deplasmana geldiklerini söyledi. Ligin ilk yarısını formda bitiren bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Buruk, takımının oyun anlayışını sahaya yansıttığını ifade etti. Takımının gol yiyene kadar gole yakın taraf olduğuna işaret eden Buruk, "Sivasspor’a gol şansı vermemiştik, golü yedikten sonra çok fazla pozisyon verdik. Maç 3-0, 4-0’a gidebilirdi." dedi.

Daha sonra oyuna müdahale ederek hamle yaptığını vurgulayan Buruk, şunları kaydetti:

"10 kişi kaldık, gol bulmak için hamle yaptık. Daha sonra bunun karşılığını aldık. 1-1’den sonra 10 kişiyle inanılmaz bir mücadele ettik. Sivasspor gibi çok iyi bir takıma karşı, çok iyi oyuncuları olan bir takıma karşı maçın sonunda 1 puan almak bizim için sevindirici. Dany’e gösterilen ikinci sarı kartın biraz ağır olduğunu düşünüyorum. 10 kişi ile de inanılmaz mücadele ettik. Sivasspor seyircisi de burada muhteşem şekilde takımına çok iyi destek verdi. Burası gerçekten ligin en zor deplasmanlarından biri. Buradan 1 puan ile ayrılmak bizi sevindirdi."

Haberin Devamı
YORUM YAZ