MENÜ

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

20 Ocak Cumartesi İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Mesafenin uzamasıyla KOBRA şanslı

1.AYAK: Kısa istirahat sonrası itina ile hazırlanan yetenekli tay Ellianna, dinçlikle denk rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Bursa'dan formda gelecek olan Kara Hisar, sert ve ciddi rakibi olur. İshakbaba ve Joshua sürpriz şansı verdiğim taylardır.

2.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen Saraycariyesi, hemcinslerinin yanında ilk şans verdiğim isimdir. Tatminkar yarışı sonrası daha da geliştirdiği formuyla Seluşka, ikinci şans verdiğim kısraktır. Önde istediği avansı alması halinde Signora, beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir. Soyugüzel ve Kolaçan ikilisi sürpriz.

3.AYAK: İzmir'de bekleneni veremeyen ve tekrar İstanbul'a dönen yetenekli safkan Uçan Uçan başarılı bir performans sergileyebilir. Maiden yarışını kolay kazanarak dikkat çeken Salvo ile süratli safkan Lüper ikilisi favorinin rakipleridir. Maruf Tay ve Mutluhan ikililisi sürprizde düşünülebilir.

4.AYAK: Klas pilotunun bir kez daha tercih ettiği Mavidalga, geliştirdiği nefesiyle birinciliğin en güçlü adayıdır. Dinçlikle koşmayı seven Abuş, noksansız idmanıyla sert ve ciddi rakibi olur. Şahin Tepesi ve Sahipbey ikilisi daha sonraki ihtimallerdir.

5.AYAK: Güzel formunu devam ettiren atımız Scifo'ya ekip olarak yine çok güvenmekteyiz. Black Wasp ve Urashan ikilisi rakiplerimizdir.

6.AYAK: İlk startında mesafe kısa geldiği için yakın farkla üçüncülük elde eden yetenekli tay Kobra'nın artan form ve tecrübesiyle kazanmasını bekliyorum. İyi bir gün ve bol şanslar dileğiyle....

3-2-4-5
6-5-3-4-2
3-6-5-1-2
6-1-4-3
6-1-2
6

Haberin Devamı
YORUM YAZ