MENÜ

Ufak Tefek Cinayetler 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

Herkesi ekrana kilitleyen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Serhan yaşadıkları neticesinde büyük bir ayma yaşıyor. Oya'ya gidip açıkça konuşuyor; "her şey senin istediğin gibi olsun, yaşayalım bunu!" Ve Oya'nın hayatını kuşatmaya, ayaklarını yerden kesmeye başlıyor. Ufak Tefek Cinayetler 12. bölümde neler oldu? Ufak Tefek Cinayetler 13. bölüm fragmanı izle

Ufak Tefek Cinayetler 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

UFAK TEFEK CİNAYETLER 13 BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI! UFAK TEFEK CİNAYETLER 13. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Serhan yaşadıkları neticesinde büyük bir ayma yaşıyor. Oya'ya gidip açıkça konuşuyor; "her şey senin istediğin gibi olsun, yaşayalım bunu!" Ve Oya'nın hayatını kuşatmaya, ayaklarını yerden kesmeye başlıyor.

Merve ise Serhan'ın böyle bir ayrılık yoluna girdiğini anlamamakta ısrar ediyor. Onun gündemi farklı çünkü; gücünü geri kazanacak! Önce Arzu'yla kapışıyor. Sonra sıra Pelin'e geliyor. Pelin ve Merve kılıçlarını açıkça çekiyorlar. Dört kadın bir araya gelip müthiş bir hesaplaşma yaşıyorlar. Diğer tarafta da dört erkek toplanıyor ve ilk defa çok gerçek bir yerden konuşuyorlar. Merve ortalığı aleve vererek giderken hiç anlamadan Oya'nın içindeki canavarı uyandıyor. Oya şimdi düğmeye bastı, mahvedecek onları!


UFAK TEFEK CİNAYETLER 12. BÖLÜM ÖZETİ


Taylan ve Pelin cephesinde kıskançlığı hâkim olacağı dizide bu hafta herkesi şaşırtan gelişmeler yaşanacak. Pelin’in tehlikeli bir yakınlaşma içerisine girdiğini öğrenen Taylan öfkeden çılgına dönecek. Taylan’ın haklı tepkisine karşılık altta kalmak istemeyen Pelin ise evdeki eşyaları tekmelemeye başlayacak. Serhan’ın tıraş olduğu dakikalarda yanına gelen Oya ise eline geçirdiği jilet ile tehlikeli bir oyun oynayacak. “Beni öldürecek misin?” diye soran Serhan, “Bilmem öldürmeli miyim?” yanıtını alacak. Merve ise arkasından dönen oyunlardan habersiz kaybettiği evi için üzülecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ