MENÜ

Kadıköy'de süper açılış!

Fenerbahçe, Süper Lig’in ikinci devresinin ilk maçında Göztepe’yi konuk edecek. Tribünlerin dolmasının beklendiği mücadelede Sarı-Lacivertliler’in tek hedefi, güzel futbol ve taraftarı desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmak.

Kadıköy'de süper açılış!

Süper Lig’de Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısının ilk sınavını sahasında Göztepe karşısında verecek. Ligin ilk devresini 33 puanla üçüncü sırada tamamlayan Sarı-Lacivertliler, şu anda 10 haftayla en uzun yenilmezlik serisine sahip takım konumunda yer alıyor.

Son lig mağlubiyetini 29 Eylül 2017’de Akhisar karşısında 1-0’lık sonuçla alan Kanarya, sonrasında 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak yeniden şampiyonluk potasına girmeyi başarmıştı. Toplamda son
14 mücaelede yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, bu akşam Sarı-Kırmızılılar’ı devirip, ligin ikinci bölümüne iyi bir şekilde başlamak istiyor.

Evinde 6 maçtır yenilmiyor

Kadıköy’de taraftarının da desteğini arkasına alması beklenen teknik direktör Aykut Kocaman’ın öğrencileri, evinde son 6 karşılaşmayı da kaybetmedi. Bu sezonun ilk maçında Göztepe ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Kocaman’ın takımının kalede Volkan Demirel, sağda İsla, solda Hasan Ali, stoperde Skertel ile Neustader, onları önünde Mehmet Topal ile Josef, sağda Dirar, solda Aatif, ortada Giuliano ve ileride Soldado ilk 11’yle sahada olması bekleniyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ