MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

18 Ocak Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

RIGHT OR WRONG grup koşudan bu gruba geldi

1.Ayak: İlk ayakta sürpriz yaşanabilir. Formu yeterli gözüken Lady Hatun favori olmakla birlikte Sultanlar Sultanı, Bahane, Gayemsu ve Tomurcuk Çiçek gibi isimler burada varlar. Kalitesi noktasında Gönül Avcısı ve Kışgülü daha önce yazılacak isimler.

2.Ayak: 1200 metrelik bu satış koşusunda da sürpriz beklemeliyiz. Yeterli tecrübesi ile Tharwa ağır basıyor. Bu atın son yarışı daha yakın bitmeliydi. Cracker Baby son yakın yarışında beklenenden kötü koştu ve burada ne yapacak? En iyi dereceye sahip bu ikiliden sonra Güller Ağlasın, Yoselinda, Tınasoğlu şans verdiğim sürpriz isimleridir.

3.Ayak: 1600 metrelik bu koşuya formda gelen Flying Pegasus, Onurbey, Eagle Fly Free, Always First gibi isimler yanında Zafer Meydanı ve Sagrajas gibi potansiyelli taylar olması bu yarışın da cazip bitebileceğine dair bir ortama işaret ediyor.

4.Ayak: 1400’de kazandığı koşusu etkili olan Tuğalp devam eden formu ile favorimdir. Başarılı bir ekibe sahip olan atın 1200 metre olan yarışta en ciddi rakibi kendisini geçmiş olan Özerdinç olacaktır.

5.Ayak: Birkaç kez kazanır önerisinde bulunduğum Right Or Wrong son yarışında kinowa’nın kazandığı açık koşuda 5’inci olmuştu. 1.40.71 gibi iyi bir derece yaptığı bu yarışı sonrasında bu grup uygun olup kazanması normal sonuç olur.

6.Ayak: Hand-15 olan bu grupta form olarak önereceğim atlar Akhtamar, Demirrıfkı, Geçit Yok ve Mehmet Abi olacak. Bingöllüm ve Karşıyaka Rüzgarı cazip at yazacaklara önerimdir.

2 3 4 1 5 9
1 1 2 5 6
3 7 1 4
4 5 5 1
7 4 3
5 6
6

Haberin Devamı
YORUM YAZ