MENÜ

Khimki Moskova: 82 - Olympiacos: 54

Turkish Airlines EuroLeague'de Rus ekibi Khimki Moskova, sahasında Yunanistan ekibi Olympiacos'u rahat bir şekilde 82-54 mağlup etti.

Khimki Moskova: 82 - Olympiacos: 54

Turkish Airlines EuroLeague'de Rus temsilcisi Khimki Moskova, sahasında konuk ettiği Yunan devi Olympiacos'u 82-54 mağlup etti.

Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Khimki Moskova, ilk çeyreği 28-14 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte farkı daha da arttıran Rus ekibi, devre arasına 49-25'lik skorla girdi.

İkinci yarıda da farkı korumayı başaran ev sahibi ekip, üçüncü çeyreğini 65-38 önde tamamlamayı başardığı karşılaşmadan da 82-54'lük skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla Khimki Moskova'nın başantrenörü Georgios Bartzokas, EuroLeague şampiyonluğu yaşadığı eski takımı Olympiacos'u hezimete uğrattı.

Khimki Moskova'da Alexey Shved 19 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Rus yıldız 7 de asist yapmayı başardı. Charles Jenkins'in de 16 sayıyla oynadığı ev sahibinde Malcolm Thomas da 12 sayıyla maçı tamamladı.

Oldukça etkisiz bir maç çıkaran Olympiacos'ta sadece iki isim çift haneli skorlara çıkabildiler. Kyle Wiltjer süre aldığı 13 dakikada 11 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Janis Strelnieks de 10 sayı üretti. Takımın yıldızı Vassilis Spanoulis ise 15 dakikada 5 sayı, 1 asist, 6 top kaybıyla maçı tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ