MENÜ

Fenerbahçe'de sıra geldi Göztepe'ye

Fenerbahçe, kupada İstanbulspor engelini aşıp adını çeyrek finale yazdırdı. Aykut Kocaman ve öğrencileri artık tamamen ligdeki Göztepe maçına odaklandı. Zorlu mücadelenin hazırlıkları ara vermeden başladı.

Fenerbahçe'de sıra geldi Göztepe'ye

Sarı-Lacivertliler, 2018’e kupada İstanbulspor’u 1-0 yenerek başladı. Rakibini ilk maçta 2-0’la geçen Kanarya böylece çeyrek final biletini kaptı. Fenerbahçe’de gözler artık ikinci yarının ilk lig mücadelesi olan Göztepe karşılaşmasına çevrildi. Sarı-Lacivertliler, sezonun ilk maçında 2-2 berabere kaldığı güçlü rakibini mağlup ederek ligin ikinci bölümüne zaferle girmek istiyor. Aykut Kocaman, İstanbulspor mücadelesinin ardından takımına izin vermedi ve Göztepe provaları başladı. Dün yapılan antrenman teknik ve taktik ağırlıklı geçti.

‘Artık telafi olmaz’

Kocaman, öğrencilerine Göztepe hakkında uyarılarda bulundu. Rakibin hücum gücüne dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, “Savunmada çok dikkali olmalıyız. Sezonun ilk yarısındaki hatalarımızı tekrarlarsak, bunların telafisi olmaz. Taraftarımızı arkamıza alıp, ilk dakikadan itibaren coşkulu bir futbol sergileyerek galibiyete uzanmalıyız” ifadelerini kullandı.

SÜPER ORANLAR HEMEN KUPON YAP!

Kocaman’a 3 iyi haber

Peş peşe yaşanan sakatlıklar, Aykut Kocaman’ın moralini bozdu. Vincent Janssen, Mehmet Ekici, Neto ve Şener Özbayraklı’nın Göztepe karşısında forma giymeleri beklenmiyor. Ancak Josef, İsmail Köybaşı ve Nabil Dirar’ın iyileşmeleri, Kocaman’a rahat bir nefes aldırdı. 3 futbolcunun da cumartesi günkü mücadelede sahaya ilk 11’de çıkabilecek durumda oldukları öğrenildi.

Alper yüzleri güldürdü

Alper Potuk, sezona iyi başlasa da yaşadığı sakatlık sonrası kulübeye mahkum kalmıştı. Başarılı futbolcu, İstanbulspor maçındaki performansıyla artık 11 için hazır olduğunu gösterdi. 26 yaşındaki oyuncu, hücumdaki etkili futbolunun yanı sıra rakibe yaptığı pres ve savunmaya ettiği yardımla da göz doldurdu. Alper, yaşanan sakatlıklar nedeniyle her oyuncusundan hazır olmasını isteyen Aykut Kocaman’ın yüzünü güldürdü.

Yusuf Dursun

Arda Turan heyecandan yerinde duramadı



Haberin Devamı
YORUM YAZ