MENÜ

Erman Toroğlu'ndan flaş Arda Turan açıklaması

Ünlü yorumcu, Erman Toroğlu Arda Turan, Cenk Tosun, Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlu'ndan flaş Arda Turan açıklaması

Ünlü yorumcu, Erman Toroğlu Arda Turan, Cenk Tosun, Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte açıklamaları:

"Arda Turan'ın milli takımla ilgisi beni ilgileniyordu. Kulüp takımıyla ilgilendirmiyor. Barcelona'ya bir türlü gidemedi Arda Turan. Buradan oraya sürekli birilerini getirdi. Başaklehir'e geliyorsan bir cümle söyleyeceğim yakışmaz. Çabuk dolmuş. Hayırlı olsun. İnşallah hayırlı olur. Cenk'in beyniyle Arda'nın ki farklı. Çok farklı oyuncular. Gitti geldi. Bence yazık. Niye Atletico Madrid'de sakatlanmadı? İlla değnekli biri mi olacak başında."

'Başakşehir Arda'ya ne kadar sabreder bilmiyorum'

"Başka bir takımda yapamazdı Arda Turan. Şöyle doğru bir takıma geldi. Oynarsa oynar, oynamazsa gider zaten. Arda yeni bir sayfa açamaz. Bazı şeyleri dinlemedi o. Kendisini telkit edenleri düşmanları gibi gördü. Kimlerin düşman kimlerin dost olduğunu 2 -3 sene içinde görecektir. İş işten geçmiş olacak. Resmen atta indi, eşeğe bindi. Ben onu küçük görerek söylemiyorum ama bugün İbrahimovic dediğimiz adam 38 yaşında. Transfer etmeye gidiyorlar bu adamı. Siz ne diyorsunuz? Sen geliyorsun 30 yaşında, yaşantı biçimi onu kaldırmaz. Başakşehir ne kadar sabreder bilemiyorum."

SÜPER ORANLAR HEMEN KUPON YAP

"Hayallerini yaşadıysan bitmişsindr demek. Niye Afrikalı oyuncular çaktur çutur oynuyor. Adebayor, Eto'o neden hala oynuyor? Nelerle uğraşıyorlar. Bunu Barcelona'da konuştular aylarca. Erman abi bu çocuğu gönderecekler dediler. Buyrun Arda'nın geldiği yer. Babası gibiydi Fatih Terim. Neden özür dilemedi? Ben adamım. Senin adam olduğunu başkası söylesin. "

'Arda, Emre olmaz'

"Başakşehir'in oyun şekli 3-4 yıldır Barcelona'ya benziyor mu? Real Madrid'e benziyor mu. Onların bir şablonu var. Farklı oynuyorlar. Başakşehir'de bir tane Emre'ye tahammül edilebilir ama ikinci bir Emre'ye edilemez. Emre alıyor, veriyor idare ediyor. Yanından Cengiz varken Emre tamam. Arda Emre olamaz. Şimdi nasıl oynayacak Arda ona da bakmak lazım. Monte ederken dişliyi bozar mı? Zaten 3 maç sonra görürsünüz. "

Persie'nin Feyenoord'a transferi sonrası Fenerbahçeliler: Oh bee!

'Sen hala Fenerbahçe'yi neden konuşuyorsun!'

"Sen Fenerbahçe'yi hala konuşuyorsan sen hala Fenerbahçe'den kopmamışsın ve kuyruk acın var. Sen Fenerbahçe ile kozlarını sonra paylaş. Böyle bir mantıksızlık var mı? Dersin ki kardeşim: Ben Fener'den ayrılalı 3 sene oluyor Başakşehir'de işim bittikten sonra Fenerbahçe şu anda geride kaldı şu anda Başakşehir'in şampiyonluğunu düşünüyorum. Senin bunları konuşman demek, Fenerbahçe karşısında ezik olduğunu gösteriyor demek. Üzülebilirsin, kendine bakmalı Fenerbahçe'den ayrılırken ne yaptığına. Bu yöneticiler bir anda seni neden kapıya koydular."

"Emre kaç senedir Başakşehir'de? Emre'nin Fenerbahçe'yle ne işi var? Bunlar hala nerede oynadıklarının farkında değilller. Demek ki bunlar Fener'in altında ezilmişler. Sen Başakşehir'in kaptanısın sen kendi işine baksana ya. Şamiyonluğa oynuyorsun. Senin bunları Fener'e konuşman demek: Sen hala küçük takımda oynuyorsun demek. Sen küçük takımın büyük kaptanısın demek. Senin Fener ile daha ne işin var kardeşim? Şu an da niye anlatıyorsun? Sen şu anda lider takımın kaptanısın."

Fikret Orman'dan Londra'ya transfer seferi

"Kimse aynaya bakmıyor abi. Hep karşı taraf suçlu. Bir bak bakalım aynaya. Senin olan sorunun 2.5 sene önce bitmiş. Başakşehir sana sahip çıkmış. Şu anda lidersiniz, senin şu anda her konuşman Başakşehir'e zarar verir. Senin şu anda konuşman Fener'e zarar vermez ki, Başakşehir'e verir. Fenerbahçe'de oynadım, çokta keyif aldım işin sonunda Fenerbahçe hakkında konuşmam der olur biter."

'Burak Yılmaz'ın kafasını karıştırıyorlar'

"Burak Yılmaz'ın kafasını karıştıranlar var mıdır? İki başkanın aralarının çok iyi olduğunu da biliyorum. Mesela Fatih hoca sürpriz falan diyordu Burak olur mu acaba?"

'Emre Mor gelirse...'

"Emre Mor Galatasaray'a gelirse hakemlerin Emre Mor'u çok iyi takip etmesi lazım. Burası Almanya ve İspanya'ya göre daha rahat bir lig. Daha rahat hareket eder. Sponsor benim cebime para koymuyor ki. Arda Fener'e, Beşiktaş'a geleceği para başkadır, Başakşehir'e geldiğinde vereceği başkadır."

Fenerbahçe-Kukesi maçına damga vuran olay!


Haberin Devamı
YORUM YAZ