MENÜ

Aykut Kocaman: Sonuna kadar savaşacağız

Antalya kampının çok verimli geçtiğini belirten Aykut Kocaman, “Oyuncularım son derece istekliydi. Bizi müthiş bir ikinci yarı bekliyor. Şampiyonluk için her yerde son ana kadar savaşacağız” diye konuştu.

Aykut Kocaman: Sonuna kadar savaşacağız

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Aykut Kocaman, Antalya kampını değerlendirdi.

Kampın çok verimli geçtiğini belirten Kocaman, şunları söyledi:

“Oyuncularımın iştahlı ve arzulu olmaları, sakatların 1’i hariç takıma katılmaları ikinci yarı için hepimizi umutlandırdı. Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda müthiş bir yarış bizi bekliyor. Ocak ve Şubat aylarında dalgalarla boğuşacağız. Ancak bu mücadeleden az hasarla çıkarsak, bahar aylarında adım adım hedefe ilerleyeceğiz. Daha önce de söylediğim gibi, kaybetmeden 17 maçın 11’inden galibiyetle ayrılmalıyız. Bu ligi sadece bir takım domine edemez. Rekabet enaz 5-6 takım arasında geçecek. Bu zorlu maratonda az hata yapan ipi göğüşler. Hedefimiz finişe herkesten önce varmak.”

SÜPER ORANLAR! HEMEN KUPON YAP

‘Gücümüz taraftarımız’

“Bu kulübün en büyük gücü taraftarıdır. Bu güce başta Başkan olmak üzere hepimizin çok büyük ihtiyacı var. Şahsım adına söz veriyorum. Şampiyonluk için her yerde son ana kadar savaşacağız. Transfere ise kapalı değilim ama, gelen oyuncu çok kaliteli olmalı, üst seviyede katkı yapmalı ki, o zaman transfer yapalım. Şu anda elimizdeki tüm yabancılardan katkı alıyoruz.”

Yusuf Dursun

4 büyüklerde ocak ayında hocaların sildiği futbolcular!



Haberin Devamı
YORUM YAZ