MENÜ

Son dakika - Galatasaray'da Emre Mor bombası

Fatih hocanın isteği üzerine Emre Mor için Celta Vigo ile görüşen Galatasaray’ın, ilk temastan olumlu sonuç aldığı öne sürüldü. Sarı-Kırmızılılar genç oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralayıp, ardından bonservisini almak istiyor.

Son dakika - Galatasaray'da Emre Mor bombası

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray’da gündem Emre Mor... Teknik patron Fatih Terim’in mutlaka kadrosunda görmek istediği 20 yaşındaki kanat oyuncusu için, Sarı- Kırmızılılar’ın Celta Vigo ile bir görüşme yaptığı öne sürüldü. İspanyol kulübünün sezon başında 13 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek renklerine bağladığı, ancak 11 lig maçında sadece 241 dakika şans bulabilen ve 1 gol atan Emre’nin, sezon sonuna kadar kiralanması planlanıyor. Hedef, Emre Mor’u kiralayıp performans durumuna göre lig bitiminde de Celta’dan bonservisini alabilmek. Bu doğrultuda İspanyol kulübü ile gerçekleşen ilk görüşmenin de olumlu geçtiği ifade ediliyor.

Joker olarak düşünüyor

Terim’in Emre Mor’u her iki kanada da alternatif olarak istediği ve maçlarda oyunun gidişatına göre genç yeteneği sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Sol ayaklı olan ve genellikle sağ kanatta görev yapan Emre, aynı zamanda sol açıkta, hatta ileri uçta forma giyebiliyor. Terim de Emre’nin bu özelliklerinden ve adam eksiltme yeteneğinden faydalanmak istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ