MENÜ

Zenit'le Domenico Criscito için sıkı pazarlık

Fenerbahçe, sol bek Domenico Criscito için 2 milyon Euro’luk teklifini Zenit’e iletti. Ancak Rus temsilcisi, kapıyı 3 milyon Euro’dan açtı. Tarafların bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi.

Zenit'le Domenico Criscito için sıkı pazarlık

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın sol bek transferinde ilk istediği isim olarak ön plana çıkan Domenico Criscito için resmen düğmeye basılmıştı. Sarı-Lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İtalyan futbolcu için Rus temsilcisine 2 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli önerdi.

Hem hücuma hem de savunmaya katkı yapabilme özelliği olduğundan dolayı Kocaman’ın alınması konusunda ısrarcı olduğu İtalyan yıldız için Zenit’in, 3 milyon Euro talep ettiği ifade edildi.

SÜPER ORANLAR! HEMEN KUPON YAP

Kanarya’nın ise belirlemiş olduğu 2 milyon Euro’dan yukarı çıkmayı düşünmediği belirtildi. İtalyan oyuncunun da, Zenit’ten eski takım arkadaşları Neto ve Giuliano’dan hem İstanbul hem de kulüp hakkında çok olumlu referanslar aldığı, Türkiye’ye gelmek konusunda son derece ılımlı olduğu bildirildi. İki kulüp arasındaki sıkı pazarlıkların, önümüzdeki haftaya kadar sonuçlanması bekleniyor.

Batan Gaziantepspor'un milyon eurolara sattığı yıldız oyuncular


Haberin Devamı
YORUM YAZ