MENÜ

Fenerbahçe'de öne çıkan isim: Criscito

Sarı-Lacivertliler, Kocaman’ın raporu doğrultusunda ilk tercih olarak Zenit’ten Domenico Criscito’yu seçti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek İtalyan oyuncunun bonservisine 2 milyon Euro, kendisine de yıllık 2.5 milyon Euro teklif edilecek.

Fenerbahçe'de öne çıkan isim: Criscito

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın transferdeki önceliği şu an için sol bek olarak gözüküyor. Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı’dan bu bölgede istediği verimi alamayan Kocaman, hem hücuma hem de savunmaya daha etkili katkı yapacak bir isim arıyor.

İşte bu doğrultuda gündeme Nantes takımından Lucas Lima, Chelsea’den Rahman Baba, Santos’tan Jean Mota, New York Red Bulls’tan Kamer Lawrence ve Zenit’ten de Domenico Criscito gelmişti. Kocaman’ın, kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmenin ardından yönetime, sol bek transferindeki ilk tercihinin Criscito olduğunu söyledi.

Yakın ilişkiler kullanılacak

Uzun yıllardır Rus ekibinin formasını giyen İtalyan futbolcu için girişimlerin bu hafta içerisinde başlaması bekleniyor. Daha önce Zenit’ten Giuliano ve Neto’yu transfer eden Sarı-Lacivertliler, bu kulüple olan yakın ilişkilerini kullanıp, devre arasında mutlu sona ulaşmayı amaçlıyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki oyuncu için Kanarya’nın bonservis olarak 2 milyon Euro (9 milyon TL), oyuncuya da 3 yıl için senelik 2.5 milyon Euro’luk (11.3 milyon TL) bir rakamın teklif edileceği konuşuluyor.


Yılın transferinde Fenerbahçe iddiası

Haberin Devamı
YORUM YAZ