MENÜ

İngilizler Cenk Tosun'un bonservisini ve maaşını açıkladı!

Ada ekibinin Cenk Tosun transferi için Beşiktaş ve milli yıldıza ödeyeceği para ortaya çıktı. Maviler’in, Siyah-Beyazlılar’ı bonuslarla birlikte 28 milyon Pound’a (143 milyon TL) ikna ettiği, 26 yaşındaki oyuncuya ise yıllık 7.5 milyon Pound’luk maaş (38 milyon TL) vereceği bildirildi.

İngilizler Cenk Tosun'un bonservisini ve maaşını açıkladı!

Beşiktaş’ta son 2 sezonda sergilediği başarılı performansla Avrupa’yı peşine takan Cenk Tosun için Siyah-Beyazlılar, İngiltere Premier Lig ekibi Everton’la anlaşmıştı. 26 yaşındaki futbolcunun bonservisi ve alacağı maaşla ilgili tüm detaylar, dün İngiliz basınında ortaya çıktı. Everton’un, milli yıldız için Kara Kartal’a 25 milyon Pound (128 milyon TL) ödeyeceği ve ek olarak sözleşmede 3 milyon Pound’luk da (15 milyon TL) bonus maddesi olduğu bildirildi. Toplamda Beşiktaş’ın kasasına girecek paranın 28 milyon Pound (143 milyon TL) olduğu belirtildi.

Maaşını 5,5’a katladı

Ada temsilcisi, Beşiktaş’a ek olarak 4,5 yıllık anlaştığı Cenk Tosun’a da rekor bir maaş ödeyecek! Maviler’in, Cenk Tosun’a haftalık 145 bin Pound (742 bin TL) yani yıllık 7.5 milyon Pound (38
milyon TL) maaş vereceği kaydedildi. Beşiktaş’tan geçen sezon 1.6 milyon Euro (7.2 milyon TL) maaş alan Cenk Tosun, yeni takımı Everton’la yaptığı anlaşmayla maaşını 5,5’a katlamış oldu.

BU ORANLAR KAÇMAZ! HEMEN OYNAMAK İÇİN TIKLA

İngilizler Cenk Tosunun bonservisini ve maaşını açıkladı


Cenk Tosun, tatil için Londra'ya gitmişti

İlk maçı Cuma günü

Yeni yıla eşi Ece Tosun’la birlikte Londra’da giren Cenk Tosun, Beşiktaş ve Everton kulüpleri arasında resmi imzaların atılmasını beklemeye geçti. Londra’da eşi ve yakın dostlarıyla zaman geçiren Tosun’un transferinin bu hafta içerisinde resmen duyurulması bekleniyor. Everton Teknik Direktörü Sam Allardyce’ın, Cenk Tosun’u, cuma günü Liverpool’la oynayacakları Merseyside derbisinin kadrosuna almayı planladığı kaydedildi.

Beşiktaş’tan özel veda

Siyah-Beyazlılar’daki 4 yıllık kariyerinin ardından Everton’a transfer olan Cenk Tosun için Beşiktaş, özel bir veda töreni düzenleyecek. Transferin resmen duyrulmasının ardından kesinleşecek törenin, Kara Kartal’ın Süper Lig’in 19. haftasında Kasımpaşa’yla Vodafone Park’ta oynanacak mücadele öncesinde yapılması bekleniyor.

İngilizler Cenk Tosunun bonservisini ve maaşını açıkladı


Cenk Tosun, geçtiğimiz Haziran ayında FANATİK’e verdiği özel röportaj sırasında fotomuhabirimiz Saycan Sayım’a bu pozu vermişti.


Demba Ba, Beşiktaş'a dönüyor!


(Hızlı sorgula) Milli Piyango sonuçları 2018 - Piyango sorgulama (Milli piyango sonuçları)



Haberin Devamı
YORUM YAZ