MENÜ

Trabzonspor'da transfere iki aday

İç transferin ardından takviye çalışmaları hız kazanacak. Stoperde ilk hedef Brezilyalı Moledo. Sol beke alternatif olarak düşünülen oyuncu ise Rıza hocanın Antalyaspor’dan öğrencisi Sakıb Aytaç.

Trabzonspor'da transfere iki aday

Devre arasında gideceklerin duruma göre 2-3 transfer yapmayı planlayan Trabzonspor’da, olmazsa olmaz bölge stoper. Teknik direktör Rıza Çalımbay, buraya nokta atışı bir takviye gerçekleştirilmesini istemişti. Uzun süredir pek çok oyuncu izlenirken, gündemdeki 1 numaralı oyuncu Rodrigo Moledo. Panathinaikos forması giyen 30 yaşındaki Brezilyalı stoper, güçlü fiziği ve savaşçı tarzı ile dikkat çekiyor. Sambacı’nın mukavelesi Mayıs ayında biteceği için bonservis maliyeti de uygun.

Moledo’nun yanı sıra listede Chiriches (Napoli), Michal Pazdan (L.Varşova) ve Stetina’nın (S.Prag) isimleri var. Mas’ın durumundan bağımsız olarak sol beke de transfer gerektiğini belirten Rıza hoca, Antalyaspor’dan eski öğrencisi Sakıb Aytaç’ı düşünüyor.

Sözleşmeleri bitiyor

26 yaşındaki başarılı sol bekin kısa zamanda olmasa bile orta vadede takımın vazgeçilmezlerinden biri olacağına inanan Çalımbay, yönetime gerekli raporu verdi. Sakıb’ın da mukavelesi Mayıs ayında bitecek ve henüz kulübüyle yeni sözleşme görüşmesi yapmış değil.


Arda Turan: Beşiktaş neden olmasın

Haberin Devamı
YORUM YAZ