MENÜ

Trabzonspor 5'te 5'le zirveyi karıştırdı!

Rıza Çalımbay’ın 13. sırada teslim aldığı Trabzonspor, ligte üst üste 5. karşılaşmasını kazandı, maç fazlasıyla Beşiktaş’ın üstüne çıktı. Fırtına’nın, lider Galatasaray’la arasındaki puan farkı ise sadece 4...

Trabzonspor 5'te 5'le zirveyi karıştırdı!

Teknik direktör Rıza Çalımbay ile birlikte yükselişe geçen, ligde sırasıyla çıktığı Osmanlı, Sivas, Antalya ve Kasımpaşa maçlarından galibiyetle ayrılan Trabzonspor, bu seriye Bursa’yı da ekledi.

Medical Park Stadyumu’nda dolu tribünler önünde güçlü rakibini Yusuf Yazıcı’nın attığı golle 1-0 mağlup eden Bordo-Mavililer, puanını 28’e çıkardı ve maç fazlasıyla ezeli rakibi Beşiktaş’ın 1 puan önüne geçerken, lider Galatasaray ile de puan farkını 4’e indirdi. Sahadan galibiyetle ayrılan Fırtına, aynı zamanda Süper Lig’te bu sezon 5’te 5 yapan ilk takım oldu.

13 yılın en iyisi!

Ziraat Türkiye Kupası’nda BB Erzurumspor galibiyetleri ile birlikte 7 maçlık bir seri yakalayan Karadeniz temsilcisi, 2004-2005 yılından itibaren de ilk kez böyle bir istatistik yakaladı. Çalımbay ile art arda aldığı sonuçlarla şampiyonluk potasına giren Trabzonspor, gelecek hafta Karabükspor karşısında kazanarak, ligin ilk yarısını en iyi yerde bitirmeyi hedefliyor.


Burak Yılmaz 150 yapamadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ