MENÜ

Galatasaray'da El Clasico...

Tudor yine defansı 3’lü oynattı, bu hamlesi pahalıya patladı.  Son 3 deplasmanda kaybeden Cim Bom, Malatya’da da puan alamadı. Hava toplarını savunamayan Aslan, iki golü de kafayla yedi

Galatasaray'da El Clasico...

Tudor yine defansı 3’lü oynattı, bu hamlesi pahalıya patladı

Hırvat teknik adamın işleyen düzeni bozma hastalığı Malatya’da da başına iş açtı. Fenerbahçe karşısında 3’lü savunmaya dönüp kazanamayan, Trabzon önünde 4 merkez orta sahayla kaybeden, Başakşehir’e çift forvetle oynayıp 5-1 kaybeden Tudor; dün yine iş başındaydı. Aslan’ın tartışılan hocası 3’lü savunmaya döndü, Malatya’dan puansız ayrıldı.

Son 3 deplasmanda kaybeden Cim Bom, Malatya’da da puan alamadı

Galatasaray sahasında tozu dumana katıyor. Ancak deplasmanda işler değişiyor. Dış sahada peş peşe Trabzon, Başakşehir ve Beşiktaş’a kaybeden Sarı-Kırmızılılar, Yeni Malatya karşısında bu kötü seriyi bozmak için çıktı. Ancak evdeki hesap yine deplasmana uymadı! Sahadan 2-1 yenilgiyle ayrılan Cim Bom, 2010-11’den sonra ilk kez peş peşe 4 dış saha maçında kaybetti.

Hava toplarını savunamayan Aslan, iki golü de kafayla yedi

Sarı-Kırmızılılar’ın geçtiğimiz sezondan beri devam eden duran top kâbusu dün de kendini gösterdi. Malatya ilk golü akan oyunda sol taraftan gelen ortada Pereira’nın kafasıyla buldu. İkincisinde ise Boutaib, kornerden gelen ortada kafayla ağları sarstı. 21 golün 7’sini kafayla yiyen Galatasaray, bu alanda ligin en kötü istatistiğine sahip olan takımı konumunda.

Haberin Devamı
YORUM YAZ